Bihterrr evet canım biliyorum 3 gün yapıyorsun ve sabah öğle akşam sadece 3 er tane hurma yiyiyorsun ara öğün falan yok 3 lt su içiyorsun bu kadar

Bihterrr aayy cok zor bence ben bu diyette 7 gün boyunca aralıksız hurma yoğurt su ve yesil cay dısında bisey yok diye biliyorum gün içinde en fazla 20 hurma yiyiliyo bir de hurmaları bir gün önceden suya yatırmak gerekmiş ben asla yapmam bu diyeti

Rouge ya senin ki iyiymiş ben 3 gün yapmıştım ölüyordum gerçekten ama işe yaramıştı keşke böyle yoğurtlu yapsaymışım tatlım ama bilemeişim zamanında 😂😂

Rouge evet cok zor gibi ya ama kafama koydum yani yapıcam emziriyorum bu arada bi zarari olur mu acaba

Bihterrr hayır ben kendim yapmıştım canım sonrasında da isveç diyeti ile devam ettim ve 17 kilo vermiştim doğumdan önce 47 ile hamile kalmıştım şimdi 4 aylık bebeğim 54 üm tekrar başlayacağım diywt işkwrine

avokado_sever30 ben yogurtlu yaptım sadece 1 gün gene bisey degişmedi ki anam ne zor bisey yine aklında bulunsun yogurt ama bir sürü diyet var ben hemen başkasına yoneldim olucak gibi degildi helal sana 3 gün bana gore cok iyi (1 gün dayanamamıs biri olarak )😂💪

Bihterrr emzirmeyi bilmiyorum ama ben olsam baska diyetlere yönelirdim risk almazdım arastırmak gerek bir bilgim yok emzirme konusunda malesef

Bihterrr canım emzikliyken yapılmıyor bilgin olsun öncelikle isveç diyeti google da var ama oda zor bir diyet fena kilo verdiriyor bende ek gıdaya başlayında yine rejim yapacağım inşallah

Rouge aynen ben yoğurtsuz yapmıştım iln gün zordu ama sonra alışmıştım birde kimse yanımda birşey yemek istemiyordu sanki oruç tutuyordum öyle acıyorlardı arkadaşlarım 😂😂

Bihterrr canım ben emziriyorm 60 günlük bebişim. Diyetisyene gittim şuan size zayıflatıcı bi diyet listesi yazamam sütünüz kesilir dedi taze bilgi. Birde ben sadece emziriyorum mama vermiyorum. Bence en azından ek gıdaya geçene kadar böyle şok diyetler yapma

Nietzsche, başlığı Hurma diyetini bilen var mi olarak değiştirdi.

Bihterrr evet biliyorum 1 hafta sürüyor. Sabah öğle akşam şeklinde hiçbir şekilde çay kahve yok sadece su içiyorsun . Hurmayı da şöyle hazırlıyorsun 7 adet hurmayı doğra bir kase yoğurdun içine ve içerisine de 1 çay kaşığından az toz tarçın at. Kesin kilo veriyorsun bi arkadaşım yaptı 10 kilo verdi 1 haftada. Bu kadar çok kilo vermesinin sebebi çok şişmandı bence çok şişman değilseniz daha az kilo verirsiniz ama kesin verirsiniz ☺️☺️

Dilekyaren olabilir saglıklı da görmüyorum nedense galiba aç bir insanım o yüzden bilsem ki yapsam jennifer lopez olcam gene yapmam😂