Hurma diyetini bilen var mi
Bihterrr rica ederim bak canım ama yine o da emzikliyken yapılmıyor bende ek gıdayı bekliyorum
kopuklukahve ek gıdaya geçeli çok oldu benim canım ama bu baya zor olduğu icin vazgeçtim cay kahve dahi yoksa asla yanından bile gecmem bu diyetin 😂
avokado_sever30 ek gıdaya geceli cok oldu ama çay kahve dahi yoksa bu diyette bende yokum kalsin 😂
Bihterrr kahve çay var isveç diyetinde bak canım bi ara
Bihterrr hee o zaman yap yaavvv bende sandım beben süt bebesi🤣 aralıklı oruç yap ben onunla 20 kiloya yakın vermiştim gebelikten önce. Sonra hamilelikte 15 kg aldımmm şimdi 13′ünü geri verdim 60 günde aralıklı oruçla
kopuklukahve o nasıl oluyo canım
- Düzenlendi
Bihterrr şimdi sabah kalkıyorum 2 bardak su içiyorum. Sonra 12′de kahvaltımı yapıyorum istediğimi yiyorum. İlla tam buğday fln yemiyorum baya bildiğin beyaz ekmek poğaça falan. Sonra birde aksam 20.00′da yemek yiyorum yine istediğimi genelde protein ağırlıklı hindi füme, tavuk, et yanınada işte salata pilav veya makarna. Sonra ağzını bi kitliyosun bebişim ertesi sbah 12′ye kadar. Fakat bu süre zsrfında günün 24 saati su çay kahve (şekersiz, mümkünse hindistan cevizi yağı ile) içebiliyorsun sınırsız. Aslında bu beslenme şekli benm yaşam stilim oldu çünkü kısıtlama yok. O 8 saat boyunca istediğini yiyebiliyosun. Yalnız ilk zamanlar tatlı krizleri ve aksam tv izlerken atıştırmalık istiyodu canım. Onuda böyle çok sıkmadan bi kaç kere kaçamak yaptım ama alışınca canın hiç istemiyor❤️ Kafana takılan olursa seve seve cevaplarımmm❤️
kopuklukahve aralıklı oruç dediğiniz bu mu canım
kopuklukahve bunu denicem ins yapabilirim coook teşekkürler ♥️🙏
busbusbus evet kuşum 8 saat yiyosun 16 saat yemiyosun ama içebiliyosun şekersiz çay kahve su falan ilk günler zor oluyor ben ilk günler ufak kaçamaklar yapıyodum sonra sonra alışıyosun benim şuan yaşam tarzım bu