Rouge deleted77 oh oh ohh salatalar lebeni corbası aya köftesi içli köfte bayılırım bende gelmek istiyorum 🙋🏻♀️😂😍
Bookworm Bu akşamki menü benden ekşi mayalı Ramazan pidesi ,annemden patlıcan oturtma ve pirinç pilavlı bir de ablamın doğum günü olduğu için yaş pasta 🥰
Ledy122 Madams mercimek çorbası,mantı,şakşuka,patlıcan salatası,havuç tarator ve tatlı olarak traliçe 👍🏻👍🏻🌸🌸🥰
kedicikkk deleted77 ohh ohh buğün şanslı günündesin desene gerçi bende kaynanamlardayım oda yapmış baya şeyler dur bende yazam bari iftar menümü -patlican oturması -pirinç pilavı -dövme çorbası -etli pide -salata -etimek tatlısı
deleted77 kedicikkk beni bayağı bi linçlediler kız kidste bu menüyle 😂 aflyet olsun canım 😍 benim kayınvalide yılda bir kez geliyor oda az o yüzden her beğendiğimİzi yapar 😍
bisadekahve deleted77 oo en güzeli kalabalık aile sofrası rabbim neşenizi bol eylesin afiyet şifa olsun size de 😍
Brvnonk deleted77 maşallah kim Urfalı biz de Urfalı eşimin ailesi annesi Adanalı bunları bir günde yaptı mı helal olsun çiğköfte eksik kalmış 😅😅
deleted77 Brvnonk kayınvalidem 🤩 bir çoğunu yanında getiriyor, geldiği güne özel oluyor biraz da bizim için çünkü yılda bir kez geliyor ☺️
Brvnonk deleted77 Eşim Urfalı kayınvalide Adanalı sürekli yenen seyler özellikle semsek 🙈 bu arada ne güzel yılda bir gelmesi kaldı mı böyleleri 🙈