kedicikkk BQuen ay kız öncelikle sen tekrardan iyiyki gelmişsin buralara 😊 neyse asıl konuya dalayım hemn benim eşimde baya baya yağdırır adaracık ..cığını yediğim fıstığına doyum olmuyo memelerinle becer beni sana ölüyom etine butuna kurban falan faln😂😂
BQuen kedicikkk sağol kuzum valla özlemişim bu sohbeti 😍 ben şunu anladım erkeklerin cidden dar giris seviyor 🤫 hepsinde aynı iltifat 😂
Defnemlk BQuen benimki popomla kafayı bozmuş normal zamanda bile mesela dışarı gideceğimiz zaman üstümü değişirken bile üstümde tanga varsa özellikle gelir popoma avuçlar g.tün çok güzel der yapışır kendinden geçer 😀 ilişki esnasında da şaplak atar sıkar sürekli eli oramda 😀
mrs_kralice BQuen ay yazamiycam detay detay 🙈🙈 ama heryerime övgü yağdırırken kendinden geçiyor bu bi gerçek bende mütevazı olamayanlardanim bu konuda heryerimi çok beğenir bende çok güzelimdir 🙈😻 ayıptır söylemesi benim gecelik bile giymemi istemez seni izlemek istiyorum diye 🙈🔥🥰
Gizem95 Allah vergisi de 😂😂 ben daha 26 yaşındayım ama yırtık fln var vucudum da o yüzden çok açmıyorum
Bonibon BQuen eşim en çok kalçama bayılıyor bu yüzden sürekli koca götlüm bu göte ölürüm daracık a….lım kaymak gibisin her yerini yalamak yutmak istiyorum falan der
avokado_sever30 propofol küçük anlamın da senin niyetin korkunç burada benim yazdığım değil (kız bebeğim var benimde çok şükür)
KirmiziOjeli BQuen en çok söylediği şey at gibi olmam, bayılıyor hahah😅 göğüslerime kalçama falanda laf atar sürekli, saçlarıma vs pozisyona göre değişiyor iltifat ettiği yerim 😂 parfüm sıkmamı istemez sürekli tenimin kokusuna iltifat eder birde
Deleted5 BQuen çok zevke gelince ağzına geleni sayıyor 😂 yemediği yerim kalmıyor inliyor vs bizde bunlar var