• Sağlık
  • Bebeğinde böyle lekeler olan var mı? Geçer mi? Lütfen bakarmısınız🙏Resimli

buket2020 benim kızımın göz kapağında vardı 1 sene içinde geçti ama bu kadar belirgin değildi

WhiteSwan bunlara da doktor 1 sene içinde geçer dedi güya ama nasıl geçicek anlamıyorum 😔

buket2020 bi süre sonra sadece ağlamaya başladığında görünmeye başladı 28 aylık su an hiç yok 1 senede tamamen kaybolmuştu zaten kafaniza takmayın doktor geçer dediyse geçer bende çok korkmuştum büyüdükçe lekece buyur diye

Bebeğimin kaşının kenarında vardı 1 sene içerisinde geçti 😊merak etmeyin özellikle ilk 6 aydan sonra dikkatli bakınca belirgin oluyor sonraki 6 ayda o da kalmıyor

buket2020 canım benim kızımda öyle nişan lekesi o geçer benim kızımda ilk zamanlar çoktu sonra azaldi

buket2020 canım bu hemanjiom da olabilir bi çocuk Hematoloji doktoruyla görüşün bence. Göz kapağındaki önemli bence. Facebook’ta hemanjiomlu çilek kardeşler diye bi grup var oraya üye olun bebeği böyle olan tecrübeli anneler var grupta yardımcı olurlar mutlaka. Benim kızımında sağ yanağında deri altında var Eylül’den beri ilaç kullanıyoruz.

buket2020 çocuk doktorları hemanjiomun hep kendiliğinden geçeceğini söylüyor ama bazıları geçmezmiş mesela benim kızımdaki tedavisiz geçmezmiş ben ilk fark ettiğimde Dr geçecek dedi diye inandım ama gerçekler öyle değilmiş tedavisiz geçmez dedi çocuk Hematoloji doktoru. Yeni annesin korkutmak üzmek istemem ama bebeğin için geç kalınmış olmasını istemem Yüzünde var ya Allah korusun iç organlarında da olabiliyor ve kanaması çok riskli ben bu riski bilmeden geçecek diye bekledim çok şükür iç organlarında yok ama sonra niye bu kadar bekledim diye çok üzüldüm daha erken gitseydim Hematoloji doktoruna ilaç kullanım süremiz bile daha kısa olabilirdi şimdi 1 yıl ilaç kullanmak zorunda kızım

buket2020 yegenimde vardi doktor 1 yaşindan sonra yavaş yavaş gecer dedi. Gecti de :)

buket2020 benim oğlum yeni doğduğunda vardı geçti sonra lanet bi besin alerjimiz vardı bütün heryeri böyle oluyodu gittik atopik dermatit demişti dr bana diyet yazdı herşey yasaktı istediğimi yiyemiyodum süte geçer diye rahatlatıcı krem verdi bepanthol falan altı felaket pişerdi ona da kortizonlu pişik kremleri geçirdi şükür yaşından sonra düzeldi ama şu an iki yaşında bütğn alerjileri geçti