Kızlar benim çamaşır makinem son zamanlarda bir koku var ve çamaşırları yıkarken ilaç falan koyuyorum yumuşatıcı falan onlar kokmuyor bile sanki neden olabilir acaba? 2 ayda bir temizliği yapılıyor.
Çamaşır makinesi
MademoiselleCoco deterjan haznesine sirke ve karbonat koy boş çalıştır birde öyle dene canım
- Düzenlendi
MademoiselleCoco benimde camasirlarim kurudukdan 2-3 gün sonra deterjan degilde tuhaf bi koku kokuyor yaa
Ayy benim makine de öyle. Çamaşırlar çok kötü kokuyor ve lekeleri çıkmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Değiştirmek lazım…
MademoiselleCoco çamasir yıkandiktan sonra makinenin kapaginı kapatmayın, açık kalsın,havalansın içi. Yoksa koku olur havasizlıktan. Birde makinenin altında kapak var, orayı açıp temizleyin. Makinenin icindeki lastik kısmı silin, kazan temizleme varsa kazan temizleme yapın, yoksa 90 derecede boş çalıştirın. 3,5 senedir evliyim,hic makine temizleyici kullanmadim, haftada bir icini sirkeyle silerim,lastik kısmı felan silerim hep, hic koku olmuyor. Mis gibi yumuşatici kokuyor.
Benimde bazen lekeli çıkartıyor siyah leke bende onu bilmiyotum neden
Red ama sirke boruya zarar vermez mi? Boruyu eritir diye korkuyorum bir sürü yorum okudum kimisinin makinesi bozulmuş bu işlemden sonra
saripapatya evet ya böyle mis gibi yumuşatıcı kokmuyor
Rengarenk yok annem boruyu falan bi sallayın dedi herhalde orda bişey birikti diyorda agır makine yerinden kalkmıyor kocamda sağolsun götünü kaldırmıyor çalışıyor aksama kadar hafta sonuna kaldı
Sedaa 90 derece boş çalıştırın dedin ya peki içine bişey koyacağız mı? Cunku kimisi sirke karbonat diyor ama bozar diye korkuyorum valla kaynanam keser beni😂
ketenprenses hic sorma en son koyu renk yıkadım bi de ne olsun siyah bir kazak arkası kırmızı oldu niye öyle olduysa
MademoiselleCoco ben hic boş çaliştirmadim ama yapanlar sadece deterjan koyuyormuş. Sirke karbonat fayda eder mi bilmiyorum. Sen sadece deterjan koy bence
MademoiselleCoco kız kaynana ne alaka 😂 çamaşır makinesi temizleyici ile çalıştır 90 da
Aslipek26 canım tarihi geçmiştir onun büyük ihtimalle
MademoiselleCoco mark makine temizleyici ile çalıştırıyorum 3 ayda 1 hiç koku yapmıyor
Aslipek26 ben çok bakarım tarihlere hemen geldi aklıma 🤦🏼♀️😁
MademoiselleCoco bende açık renk yıkayınca benek benek siyahlar oluyor kirli gibi görünüyor inanirmisin bir kazağın böyle çöpe gitti
ketenprenses o minik beneklerin bi nedeni vardı yani makine sıkıntılı neydi valla unuttum garantisi varsa hemen arayın söleyin yoksada servisine bir söleyin
jeliiibon yani alalı daha 3 sene oldu