Kızlar benim çamaşır makinem son zamanlarda bir koku var ve çamaşırları yıkarken ilaç falan koyuyorum yumuşatıcı falan onlar kokmuyor bile sanki neden olabilir acaba? 2 ayda bir temizliği yapılıyor.

Ayy benim makine de öyle. Çamaşırlar çok kötü kokuyor ve lekeleri çıkmıyor. Ne yaptıysam olmadı. Değiştirmek lazım…

MademoiselleCoco çamasir yıkandiktan sonra makinenin kapaginı kapatmayın, açık kalsın,havalansın içi. Yoksa koku olur havasizlıktan. Birde makinenin altında kapak var, orayı açıp temizleyin. Makinenin icindeki lastik kısmı silin, kazan temizleme varsa kazan temizleme yapın, yoksa 90 derecede boş çalıştirın. 3,5 senedir evliyim,hic makine temizleyici kullanmadim, haftada bir icini sirkeyle silerim,lastik kısmı felan silerim hep, hic koku olmuyor. Mis gibi yumuşatici kokuyor.

Red ama sirke boruya zarar vermez mi? Boruyu eritir diye korkuyorum bir sürü yorum okudum kimisinin makinesi bozulmuş bu işlemden sonra

Rengarenk yok annem boruyu falan bi sallayın dedi herhalde orda bişey birikti diyorda agır makine yerinden kalkmıyor kocamda sağolsun götünü kaldırmıyor çalışıyor aksama kadar hafta sonuna kaldı

Sedaa 90 derece boş çalıştırın dedin ya peki içine bişey koyacağız mı? Cunku kimisi sirke karbonat diyor ama bozar diye korkuyorum valla kaynanam keser beni😂

MademoiselleCoco ben hic boş çaliştirmadim ama yapanlar sadece deterjan koyuyormuş. Sirke karbonat fayda eder mi bilmiyorum. Sen sadece deterjan koy bence

Aslipek26 bilmiyorum canım neden oyle oldugunu, hic kullanmadim,

ketenprenses o minik beneklerin bi nedeni vardı yani makine sıkıntılı neydi valla unuttum garantisi varsa hemen arayın söleyin yoksada servisine bir söleyin