Rengarenk yok annem boruyu falan bi sallayın dedi herhalde orda bişey birikti diyorda agır makine yerinden kalkmıyor kocamda sağolsun götünü kaldırmıyor çalışıyor aksama kadar hafta sonuna kaldı
Çamaşır makinesi
Sedaa 90 derece boş çalıştırın dedin ya peki içine bişey koyacağız mı? Cunku kimisi sirke karbonat diyor ama bozar diye korkuyorum valla kaynanam keser beni😂
ketenprenses hic sorma en son koyu renk yıkadım bi de ne olsun siyah bir kazak arkası kırmızı oldu niye öyle olduysa
MademoiselleCoco ben hic boş çaliştirmadim ama yapanlar sadece deterjan koyuyormuş. Sirke karbonat fayda eder mi bilmiyorum. Sen sadece deterjan koy bence
MademoiselleCoco kız kaynana ne alaka 😂 çamaşır makinesi temizleyici ile çalıştır 90 da
Aslipek26 canım tarihi geçmiştir onun büyük ihtimalle
MademoiselleCoco mark makine temizleyici ile çalıştırıyorum 3 ayda 1 hiç koku yapmıyor
Aslipek26 ben çok bakarım tarihlere hemen geldi aklıma 🤦🏼♀️😁
MademoiselleCoco bende açık renk yıkayınca benek benek siyahlar oluyor kirli gibi görünüyor inanirmisin bir kazağın böyle çöpe gitti
ketenprenses o minik beneklerin bi nedeni vardı yani makine sıkıntılı neydi valla unuttum garantisi varsa hemen arayın söleyin yoksada servisine bir söleyin
jeliiibon yani alalı daha 3 sene oldu
Sedaa boş çalıştırdım sadece yumuşatıcı koydum ve makine sıktığı zaman boruyu biraz salladım sanki faydası oldu gibi kapağını açınca mis gibi yumuşatıcı koktu ve tabi içini falan sirke suyla sildim küçük delikten suyu fln boşalttım şimdilik iyi gibi şimdi beyazları attım bakalım mis gibi kokarsa tamamdır
deleted77 kız sirke limon tuzu fln denemek istedim ama bozulursa başıma kalkar o yüzden öyle dedim 😂 makinemi bozdun diye tepemde dikilirdiii😂
Defnemlk makine temizleyici kullanmıyorum ben genelde sorun olmuyordu
ketenprenses tüh yaa umarım bulursun sorunu
ketenprenses senesi fark etmiyor malesef yeni makinelerdede oluyor kazanla alakalı bir sorundu sanırım ya valla hatırlarsam tekrar yazarım ama geçmiyor bir arayın derim
MademoiselleCoco aaaa onun makinesi mi anladım 🙈
saripapatya aynısı bende de oluyor neden aceba bende çok merak ediyorum bilgisi olan varsa çok memnun olurum
hellokids vallah ya ne güzel olur haha