Rengarenk yok annem boruyu falan bi sallayın dedi herhalde orda bişey birikti diyorda agır makine yerinden kalkmıyor kocamda sağolsun götünü kaldırmıyor çalışıyor aksama kadar hafta sonuna kaldı

Sedaa 90 derece boş çalıştırın dedin ya peki içine bişey koyacağız mı? Cunku kimisi sirke karbonat diyor ama bozar diye korkuyorum valla kaynanam keser beni😂

MademoiselleCoco ben hic boş çaliştirmadim ama yapanlar sadece deterjan koyuyormuş. Sirke karbonat fayda eder mi bilmiyorum. Sen sadece deterjan koy bence

Aslipek26 bilmiyorum canım neden oyle oldugunu, hic kullanmadim,

ketenprenses o minik beneklerin bi nedeni vardı yani makine sıkıntılı neydi valla unuttum garantisi varsa hemen arayın söleyin yoksada servisine bir söleyin

Sedaa boş çalıştırdım sadece yumuşatıcı koydum ve makine sıktığı zaman boruyu biraz salladım sanki faydası oldu gibi kapağını açınca mis gibi yumuşatıcı koktu ve tabi içini falan sirke suyla sildim küçük delikten suyu fln boşalttım şimdilik iyi gibi şimdi beyazları attım bakalım mis gibi kokarsa tamamdır

deleted77 kız sirke limon tuzu fln denemek istedim ama bozulursa başıma kalkar o yüzden öyle dedim 😂 makinemi bozdun diye tepemde dikilirdiii😂

ketenprenses senesi fark etmiyor malesef yeni makinelerdede oluyor kazanla alakalı bir sorundu sanırım ya valla hatırlarsam tekrar yazarım ama geçmiyor bir arayın derim