Turkkahvesi Rouge teşekkür ederim canım. Esim mabil etli seviyo buyuk popo buyuk gogus ama ben cekiniyorum galiba ❤️
Turkkahvesi Oruc agzimla diyorum ben cenabet degilim actigim post kitlendi olaylar buyudu 🙄😄 bidaha merakim olmadikca post acmiyacagim🤐☺️
Kirmizisarap Olivetti kız yok ne kilolu değili ben de aynı boy ve kiloya sahibim obeziz biz obez😭 yani alınma Turkkahvesi ama ben de öyleyim😔
Kirmizisarap Turkkahvesi hoşgeldin kader ortağım 😓 kim verecek nasıl verecek o kiloları🥴 ben de bırak eşimin karşısına çıplak çıkmayı aynaya bile bakamıyorum. Cinsel hayatımız kalmadı hem performans olarak hem de özgüven açısından bitiriyor
Turkkahvesi Kirmizisarap cinsel hyat bebekden vakıt pk olmuyo ama yinede ihtiyaç 🙄 Oyle kder ortagim bi 30 kilo fazlm var. Gobegim yirtik 😔
Kirmizisarap Turkkahvesi 30 iyidir nasıl veriyoruz şimdi bi gaza gelmek lazım. Ben tatlıdan vazgeçemiyorum tüm sıkıntı o. Çikolata şelalesine ağzımı dayarım o derece.
Olivetti Kirmizisarap her vücut kiloyu aynı göstermez ama . Ben hamileliğin son zamanlarında 73 kiloya kadar çıktım ama görenler kiloma inanmıyordu. Ki hiç bi zaman 50-55 kilo bir insan olmadım ama spor yaptığım için vücudum zayıf gösteriyor
Kirmizisarap Rouge doğumdan önce zayıftım ve eşimin göbeği beni sinir ediyordu gerçekten resmen onu beğenmiyordum. Şimdi de kendimi 😳
Rouge Kirmizisarap o zaman spor spor spor 💪sadece kilo begenmemene yetiyosa o zaman kendini spora diyete alıstırmalısın ama sadece gobüşe bakma lütfen eşin de de kendin de de elbet begendigin seyler vardır en cok onları gör kilo alınır da verilir de iradeli olunduğu sürece
Kirmizisarap Olivetti heh işte o. Spor çok farkediyor. Ben de heves ettim bi ara spora gidiyordum 67 kilo 60 gibi duruyordu mesela. Şimdi 100 gibiyim 🥴
Turkkahvesi Kirmizisarap bndee 🙄 Zayıflama cayi iciyom emziremiyorum sutum kesildi 😔 zmnla görecem bakalim gidecekmi
Rouge Kirmizisarap bende asırı düşkünüm tatlıya ama bedenim ugruna sevmedigim bitter ve kuruyemiş meyvelere yöneldim alıstım da artık birde saglıklı tarifler yapıyorum bitter çikolatayla böyle krize girince atıyorum agzıma😂
Olivetti Kirmizisarap yine heves et ☺️ Akşamları 100 tane squat yap. Köprü hareketi yap göbek egzersizleri yap oturduğun yerden
Turkkahvesi Kirmizisarap canım bebeğim 4 aya yaklaştı sütüm ilk haftadan sonra kesildi 3 aydır yok yani