Kirmizisarap Turkkahvesi 30 iyidir nasıl veriyoruz şimdi bi gaza gelmek lazım. Ben tatlıdan vazgeçemiyorum tüm sıkıntı o. Çikolata şelalesine ağzımı dayarım o derece.
Turkkahvesi Kirmizisarap bndee 🙄 Zayıflama cayi iciyom emziremiyorum sutum kesildi 😔 zmnla görecem bakalim gidecekmi
Rouge Kirmizisarap bende asırı düşkünüm tatlıya ama bedenim ugruna sevmedigim bitter ve kuruyemiş meyvelere yöneldim alıstım da artık birde saglıklı tarifler yapıyorum bitter çikolatayla böyle krize girince atıyorum agzıma😂
Kirmizisarap Olivetti heh işte o. Spor çok farkediyor. Ben de heves ettim bi ara spora gidiyordum 67 kilo 60 gibi duruyordu mesela. Şimdi 100 gibiyim 🥴
Olivetti Kirmizisarap yine heves et ☺️ Akşamları 100 tane squat yap. Köprü hareketi yap göbek egzersizleri yap oturduğun yerden
Turkkahvesi Kirmizisarap canım bebeğim 4 aya yaklaştı sütüm ilk haftadan sonra kesildi 3 aydır yok yani
Turkkahvesi Kirmizisarap maalesef canım biraz maddi ve manevi sıkıntılar çektik üzüntü falan hala içim acıyor
deleted77 Turkkahvesi ben üzülsem erir biterim demekki bünye ile alakalı canım o ama bebiş henüz küçük düzenli beslenme ve tatlıyı keserek verebilirsin kilo
deleted_4033 Turkkahvesi eşinden başka kimin yanında rahat olacaksın ki 😇 bu kadar da takma kilona sex için önemli olan aradaki sevgi ve tutku . 😍🥰
deleted_4033 Turkkahvesi 😅😅😅 iyiymişsiniz 😅 ilişki öncesi bende pek sevmiyorum çıplak olmayı daha çok fantazi kıyafetleri giyerim yatak da çıkar 😜ilişki sonrasında çıplak biraz sarılırız yatarız ten tene temas güzel oluyor daha sonra sigara felan içeriz o anlarda utanmam hiç 😊
Rouge Kirmizisarap o zaman spor spor spor 💪sadece kilo begenmemene yetiyosa o zaman kendini spora diyete alıstırmalısın ama sadece gobüşe bakma lütfen eşin de de kendin de de elbet begendigin seyler vardır en cok onları gör kilo alınır da verilir de iradeli olunduğu sürece
Canemin_1 Turkkahvesi canm Türk kahvem seni ne çok severim bir bilsen akşam olsada doya doya içsem😄😄😄 bu arada hoş geldin canm bence boyun ve kilon gayet iyi azıcık ekmekten tatlıdan eksiltirsen kilo verebilirsin 5. Veya 10 kilo giderse yeterli fazlasını isteme
Kumral188 Kızlar squat köprü hareketi geri tekme ve daha birsürü hareketler var deneyebilirsiniz bende yapmaya başladım ve gerçekten farkı hissediyorum bacaklarım sıkılaşmaya başladı