olalala Rouge kesinlikleeee senin yorumlarına bayılıyorum kizzzzz bende kiloluyum gecelik flaan hersyei giyerim saç makyaj eşim bayılır asla da kilo ver demez aksine çok sever bacak göğüs falan bahane yok deidfn gigi
Rouge olalala ya teşekkür ederim 😍❤️Ne güzel işte hersey kilo degil ki gelip geçiçi alınır verilir ondan onemli olan seyler var insan kendini sevip baksın önem versin kıvrak olsun tamamdır gozune bile gelmez ki sen yapıyomussun ne güzel 🌸
bittercikolata Turkkahvesi Rica ederim canım, gerçekten kısa zamanda faydasını gördükçe daha çok istekle devam edeceksin bi araştır 🌸🌸
bittercikolata Turkkahvesi evet ya adetliyken ve adet sonrası resmen ateşim beynimde dolaşıyorum 😂😂 biteli 3 gün oldu birlikte oluyoruz 3 gündür de yok hala yüksek libidom fena 🤭🤭
bittercikolata Turkkahvesi aynı aynı benimki de 😂 az önce koltukta yatıyo dedim.kay geliyorum nereye kayayım diyo 🤣 dedim yana kay ya da vazgeçtim bana kay 😂😂 ne sapıksın doymadın bi de üstüne pis pis şakalar yapıyon diyo kahkaha attık 🤣🤣
Turkkahvesi Sen en cok ne seviyon dedim msajla kucaga bayiliyom dedi 😄 degisik taktikler bulmam lazim
bittercikolata Turkkahvesi dur iyi dedin ben de mesaj çakayım bi tane kızımın uyumasını bekliyorum şu an icerde oturuyo kendisi az kudursun😂😂