DolunaydaKurtKadinaDonustum Nietzsche Ooo cok zor ozaman.benim cocuklar erken uyuyor bize zaman kaliyor cok sukur 😍
Nietzsche DolunaydaKurtKadinaDonustum sana helal olsun ,bir de çocuklar yazmışsın. Benim bitane var normalde sorun olmuyor ama ramazanda saatler sıkıntı
deleted77 Nietzsche evet tam cahil dedikoducu bir bayan allah akıl fikir versin ciddi anlamda gıybetten besleniyor belli ki 🤷♀️ Açıklama yaptım sensin o dedi banada kız 😂
Nietzsche Milena nasiplenmişlerdir yazdıklarımdan😂 ben admin olmadan öncede yazıyordum,şimdide yazarım. Uygunsuz görülse zaten admin olmam . Ayrıca adminim diye de postlara yorum yapmayacağım anlamına gelmiyor. Onlar alışmışlar kibirli adminlerine 😊
Zeyneppppp Milena ay evet ben de hatırladım yaa bu adminler buradakiler değil mi nasıl böyle konuşulur diye ben de baya bi tartışmıştım o konuda
Nietzsche kedicikkk isteyen istediğini alsın ya ,sanal aleme takılacak değilim . Oraya A harfi yazsan illa üşüşüyorlar pirana sürüsü gibi
Lentlily Canemin_1 benimkide köşe bucak kacıyo 😂😂 tecavüz etmicem korkma diyorum orucum zedelenmesin diyor 😂😂
Lentlily Canemin_1 ay hic bişey yapmiyorum atada bi sürtünüyorm fln gecerken okadar oda etkilenşyo heralde cok kacıyor temastan 🤣 bende oruç yokta ben rahat dawraniyorum biraz