• Muhabbet
  • Birşeyler olmuş ama ne olmuş anlamadım

Deleted5 Simdi gördüm muhabbeti heralde gamze atmış kendi resimlerini,hanim arkadasta engellemis sonra 😁

Cikolatalikek aynen canım bunun yalakları da cok avukatligini yapiyorlar burayı mesken etmişler kendilerine işşizler 😂😂😂

Benece tanımadıklarını kıskanmak saçma yargılamak ve yalak demek insanı yüceltmek hadsizleştirir biz yalan hayal dünyalarda değiliz çok şükür 🙏🏻 Kimse ile bir alıp veremediğim yok olamazda pek önemsemem canım salla 👋😂

yasemintrkyy neyin payı pardon da daha önce konuştuk mu yarası olan gocunur 🤔 seni yalancı hiçbir yazına cevap vermedim nerenden uyduruyorsun !! Profiline bak bakalım 🤔

Deleted5 oha evet biliom onlar her post da nerdeyse konusuyordu 🤣🤣 hatta lezbiyen gamzeyi herkes erkek saniodu sonra güya o aleve resim armisti erkek degildiye. Alev hanim da simdi ifsa mi etmiş kadini 🤣🤣🤣🤣 nasil ifşa etmiş ?

saripapatya post kirlenmese etiket yapardım da uzun uzun nasıl anlatm kısaca kavga ettiler işte alev bana yazma sapık falan dedi gamze de alevin attığı fotoları paylaştı buna nude falan atmış bornozlu 😂😂. Duygularımz karşılıklı sanmıştım diyo bide shshs

Deleted5 ohaaaa hahahah ben şok off silindimi post ? Görmek isterdim postu başligi ne belki bulurum jahahaja

Deleted5 ama dün belliydi zaten bunlar vicitacaklar diye 😂😂😂😂😂 bi post da baya samimiydiler