deleted77 KirmiziOjeli ama nasılda buluyor beni 😂 hesabı yeni açmış ama ben ve saz ekibimizi iyi tanıyor haspam 🤣 engellerim yakındır hiç polemiğe girmiycim inşallah 😁 dedi ve girdi olmasında 🤣🤣
Atesyesili Gamzexxx ikna etme konusunu bilmem ama bir kaç kez dene yine yine istemezse yapcak bişi yok
Nietzsche KirmiziOjeli benim kafa gidik ya ,doğumdan sonra hafızam berbatlaştı ,bana herkes aynı gibi geliyor😂
KirmiziOjeli Nietzsche söylememe gerek kalmamış galiba 😅😅 işsiz daha hangi isimlerle gelecek acaba anında kendini belli ediyor ya
Deleted5 Nietzsche benim de kafa karıştı şimdi bu hesap21 mi dikekyaren mi yiksa Alev hanım mi sjsjsj
Burcin8080 yasemintrkyy canim yanlis anlama ama vajinan kokuyor olmasin yada temizligine dikkat etmiyor olabilirsin ondan yanasmiyo olabilir
deleted77 yasemintrkyy allah senin cezanı verir inşallah bu mübarek günde yazdıklarından utan ahlaksız edepsiz seni !
Cardin yasemintrkyy Arkadasim bu nasıl bir üslup tür ya ne tür bı cinstensin sen kendi kendine çalıp oynuyorsun
deleted77 Gamzexxx Cardin sessiz kal sabaha hallederler bunu moderatörler atıyor o başka hesapla geliyor hayatında çok çekmiş cahil ezik bir bayan kendisi acısı büyük yeri olmadı burda doğru ve dürüst olmadığı için şimdi acısını çıkarmaya çalışıyor yazık.