deleted77 Tugceclk7 yanlış anlama ama gerçekten kidsten bazı kişiler geldi ve burayı bu hale getirdi eskiden kesinlikle yaşanmazdı bu tarz şeyler 🙄
Tugceclk7 deleted77 galiba ☺️ Bende cook önce açmıştım yeni yeni aktif olmak istedim malum pandemi yalnizlik
Kis_masali deleted77 evet ya. Eskiden cok iyiydi. @igze0101 her gece soru sorardi. Kiz grubumuz vardi,orda yazisirdik. Kidsdekiler geldi,mahvetti burayi.
deleted77 Kis_masali bende öyle düşünüyorum hayır gelmeleri değil polemik yaratmak linçlemek aşırı saçma
Tugceclk7 Kis_masali bende oyle bir karakterim uslubum gerekcesiylr delide olurum akillida olurum sirf aramiz bozulmasin eglenelim bilgilenelim ☺️
Tugceclk7 Kis_masali memnun oldum canim bulastigima pisman oldum o posta gercekden issizlik uzerinde bence o bayanin postuna el atılmalı gereksiz uzatmis
Kis_masali Tugceclk7 ben de memnun oldum canım. Hayir yani bu kadar zoruna gitti gormemezlikten gelirsin,baska postlarla ilgilenirsin. Saçma..
Deleted5 deleted77 of sözüm onlara ama geldiklerinden beri tadı tuzu kalmadı gerçekten can sıkıcı olmaya başladı
kedicikkk deleted77 çok haklısın canım bende kidsden geldim gerçekten çok bilmişlerle dolu orası ama burayıda parmaklıyorlar herşeye karışıyorlar olayı büyüttükçe büyütüyorlar 🙄