Merhaba öncelikle son günlerde aşırı bir kidsten gelen arkadaş oldu tabi gelebilir hoşgeldiniz lakin söylemek isterimki burası oradaki gibi kesinlikle değil herkes saygı çerçevesinde konuşur birbirine yardımcı olur dertleşir yargılanmaz 🙏🏻 tanımadığımız akraba ve kişilerin gıybeti yapılacak kavga etmek linç etmek bayanların yazdıklarını yadırgamak adına olan bir platform değil bazıları ciddi problem yaratıyor bence hiç gereği yok burası bize ait bir ortam yada post değil herkese açık bir platform tartışmadanda orta yolu bulup anlaşabiliriz nitekim hepimiz bayanız hayırlı Ramazan’lar dilerim 🙏🏻😍
Sadece yazmak istedim ..🥳
deleted77 haklısın canim uzuun surrdir sessiz takip ediyodum ben burayi baya olaular çıkıyor ve oraya buraya yayilarak buranin ismi zedeleniyor hic gerek yok bence hepimiz insanız hepimiz kard siz şu yalan dünyada birinin hakkina gunahina gieye ne gerek varki🌹👏🏻
Tugceclk7 yanlış anlama ama gerçekten kidsten bazı kişiler geldi ve burayı bu hale getirdi eskiden kesinlikle yaşanmazdı bu tarz şeyler 🙄
deleted77 galiba ☺️
Bende cook önce açmıştım yeni yeni aktif olmak istedim malum pandemi yalnizlik
Kis_masali yaa ne güzelmiş hersey eskiden guzel deilmiydi zatn
Tugceclk7 tamamen bende pandemiden iyi oluyor burası 😍
Tugceclk7 he valla ya. Istedigimiz sekil konusurduk,linc falan hicbisy yoktu.
Kis_masali bende öyle düşünüyorum hayır gelmeleri değil polemik yaratmak linçlemek aşırı saçma
Kis_masali bende oyle bir karakterim uslubum gerekcesiylr delide olurum akillida olurum sirf aramiz bozulmasin eglenelim bilgilenelim ☺️
Tugceclk7 yaniii,ama cani sıkılan geliyo catiyo birine, karistiriyo ortaligi gidiyo😂😂😂
Kis_masali vala filme gerek yok burda bicok senaryo yazilip ciziliyo eglenceli☺️
Tugceclk7 ahahaha sevdim seni ya,cana yakinsin. Kac yasindasn
Kis_masali teşekkür ederim 😊 24 yaşındayım sen ?
Kis_masali memnun oldum canim bulastigima pisman oldum o posta gercekden issizlik uzerinde bence o bayanin postuna el atılmalı gereksiz uzatmis
Tugceclk7 ben de memnun oldum canım. Hayir yani bu kadar zoruna gitti gormemezlikten gelirsin,baska postlarla ilgilenirsin. Saçma..
Kis_masali oyle tabiki
Deleted5 tamda öyle oldu 🙄