Kızlar yeminederim herkes doğuma kaç ay kaldı diye soruyorlar o kadar göbeğim var ki anlatamam 15 aylık kızım var ve kilom 77 boyum 1.72 ama göbeğim 8 aylık gibi evet bebek çok istiyoruz da daha nasip olmadı yani bu göbek neyin nesidir gaz fln olsa anlarım ama öyle boyoe deil görseniz hak verirsiniz😄resim atabiliniyor mu buraya🤔
Hamile göbeği gibi göbeğim var 😄🤔
Bakinnn bakinnnn kizceler😄 bu göbeği eritelim birlikte🤔
Agustosirilsiklam doğumdan kalan gecer diye düşünüyorum ameliyattan şişkinlik karın diye duymustum
Rouge Normal doğum yaptım bn cnm ama bu göbek deil ya yani gerçekten çok deisik sivri ve baya çok
Agustosirilsiklam allah allah bilemedim 😕
Rouge Resim atiliyormi buraya kuzum görsen bı şok olursun🥴
Agustosirilsiklam atabilirsin canım bende bugün öğrendim google gir img yükle yaz fotoğrafı sec ardından kopyala buraya yapıştır
Agustosirilsiklam bende sendenm cnm kaynanam sürekli laf çarpar ikincisini unuttularmi almayı bu göbek ne der 😂 onun yüzüne 1 aydır diyetteym
Deleted5 Diyette yaptım cnm bn malesef gitmiyor 🥴annemde bnle dalga geçiyor sürekli 😄
Agustosirilsiklam ya gerçekten hamile gibisin,çok garip 🤭
Nietzsche Evet ama gerçekten adetteyim şuan cnm düzensiz adetim ama asettliyim 😌
Agustosirilsiklam internetten baktım orda da hersey dogru degil ama kopyalımj buraya istersen?
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam doktora danıştın mı canım bunun için 🙈
Rouge Anlamadım cnm ne demek istediğini resim paylaştım ztn
deleted77 Hayır cnm hiç gitmedim yani
Agustosirilsiklam dogru düzgün yazmamısım kusura bakma canım internetten baktım şöyle diyo;
Kendinize biraz zaman tanıyın. Rahim düşüklüğü doğumdan sonra yaşanır ve hamilelik öncesindeki halinize dönmek için en az 6 hafta geçmesi gerekir.
- Egzersiz yapmaya çok erken başladınız. Doğumdan sonra 2-3 ay ara vermek gerekir.
- Leğen kaslarınız çok zayıf.
Nasıl kurtulabilirsiniz:
- Beslenmenize balık yağı katın. Fındık, sebze yağı ve zeytinyağı yorgunlukla savaşır ki bu annelerin tam da ihtiyacı olan şey!
- Kegel egzersizi yapın. Bu egzersiz türü vücudunuzda doğal bir korse oluşturur. 15-20 kez pelvik taban kaslarını gerin ve rahatlatın. Bu egzersizi günde 5 defa tekrarlayın.
- Çok da fazla umursamayın. Sağlıklı alışkanlıklarınızı devam ettirdiğiniz müddetçe çok fazla spor yapmaya gerek kalmadan kaslarınız yerine oturacaktır.
- Squat ve mekikten vazgeçin. Doğumdan sonra kendinize yapabileceğiniz en kötü şey bu olur. Bırakın vücudunuz önce bir kendini toplasın.
Sen doktora sor yinede🌸
Agustosirilsiklam farklı nedenlerden şişebilir canım gaz vs. Ondan sordum ☺️