Agustosirilsiklam hamileliğinde çokmu kilo aldın peki , doğumdan sonra korse vs. Kullanmadın mı ? Bende merak ettim sebebini. Acaba çokmu hamur işi yiyorsun
Hamile göbeği gibi göbeğim var 😄🤔
Nietzsche Hamur işi ekmek asla tuketmem cnm hamileliğim de 6 kilo aldım asla kilom yoktu korsede doğumdan bu yana kullanıyorum fakat aynj
Rouge Bunun için doktora gitsem Dr direk kaç aylık diye sorucaktir 😄 yinede teşekkürler 😌 cnm çok saol😍🥰
deleted77 İnşallah gazdır ama kndimde şişlik asla hissetmiyorum
Agustosirilsiklam bir doktora danış canım en iyisi 🙏🏻
Agustosirilsiklam Yaaa cidden hamile gibi ama sevesim geldii göbişini 😄 kız biri vardı hamileymiş sonradan anlamış falan öyle olmayasın 🥳
Agustosirilsiklam Başlığı okuyunca aynı ben dedim 🤣
Dolunayy Esra demir kndisi arkadaşım olur🥰inşallah öyle olurum da aslında çok istiyoruz çocuk bklm ne zmn nasip olucak
deleted77 Doktoruma randevu alicam cnm inşallah içten gelen birşey deildir🙏
Arastimacinadin15 Hahshshdh bnimki kadar mı peki göbüşün🥰
Agustosirilsiklam çok garip bence de doktora görün canım
Agustosirilsiklam sonra resime bakımda anormalik var canım umarım biran önce kendine kavuşursun Dr yardımı ile
Agustosirilsiklam İsmini bilmiyorum canım sosyal medya fenomeniydi öyle aklımda kaldı
Nietzsche Yarın arayıp randevu alicam inşallah birşey yoktur 🙏🏻
Arastimacinadin15 İnşallah cnm teşekkür ederim çok💐
Agustosirilsiklam yoktur canım korkma,sorunun çözülsünde inşallah
Dolunayy Evet cnm bnim arkadsim Esra demir oda hep adet olurdu ama göbeği böyle çok çok yoktu gidio Dr 33 haftalık hamilesin dio🤣kız şok iptal ztn
Nietzsche Korkudan ziyade cnm yani bu göbek bu kadar şişer mi hamur ekmek de çok yemiyorum ekmek hiç yem zTn yani kilom da çok yok hamile olsam belli olur yni dimi
Agustosirilsiklam tabiki ya hamile olsan hareketini hissedersin zaten