Niihan Sibelshn Erkek mileti diyip de herkesi aynı şeye koymamak gerek canım, sen eşine güveniyorsan sıkıntı yoktur
Rouge Sibelshn oyun esnasında konusuyolar sonra arkadas olarak ekliyince yazısma da oluyodu diye hatırlıyorum arkadaslarına yazabiliyosun ordan almıstır
Sibelshn Rouge Arkadaşlarıyla konuşmalarını duyuyorum yazışma falan var mı bilmiyorum ama işte böyle değişik tuhaf bi oyun ya
ZRaporu Sibelshn oradan görüntülü görüşme yok fakat arkadaş ekleyip mesajlaşmak var. bu arada PUBG oynayanlar ekleşelim sjsjsj
Niihan ZRaporu Hemeeen😂 Hamileliğim pubg la geçti diyebilirim sonra tabi uykusuz geceler fırsat bulamadık
Blossom ZRaporu yılların pubg oyuncusuyum. Daha popüler değilken oynuyordum. Çoluk çocuğa karışınca bitti oyun işi de hamileliğimin sonuna kadar da oynadım. Eşimden daha fazla oynuyodum resmen. Hey gidi günler heyyy
Rouge Sibelshn onlar ordan ya konusarak yada kız yazmıstır baska yerden görüntülü konusmuslardır. Ay erkeklerin cok baglı olmasını tuhaf buluyorum bende bu oyuna ne bilim 😕
ZRaporu Sibelshn çocuklar yattıktan sonra zaman buldukça eşimle oynarım bir kaç oyun 😂 bazen tek de oynarım 😅
ZRaporu Niihan ergenliğim bilgisayar oyunlarıyla geçti gta max payne falan pubg benden kaçar mı yaaaa 😂😅
Niihan ZRaporu Çocukluğum gözümün önüne canlandı gta zamanları bee 😄 Pubg oynarken çocuklarla çok didişiyordum şimdi vicdan yapıyorum ayy birgün benim oğlumda bu şekilde oyunlar oynar da sinirlenirse diye😒😅
ZRaporu Sibelshn bak ben sana söyliyim yükle çocuk uyuduktan sonra sende onunla oyna tek bırakmazsın hem 😂
Rouge ZRaporu hahaha biara bende oynuyodum bos vaktim coktu bıkana kadar oynadım sonra sildim cok sürmedi😂
ketenprenses Sibelshn ben bir ara rüyamda oynuyordum eşim başımda Büşra Büşra demiş ben onun saçlarını cekiyormusum tokat falan atiyormusum 🤭🤭komik
ZRaporu Sibelshn oynamanı beğenmeyebilir gündüz o yokken kendini geliştir 😂 taktik yapalım aşkım pusu kuralım herkese bam bam ateş edelim de olaya hakim görün 😂
ZRaporu Rouge bende bazen sıkılıyorum siliyorum uzun bi ara oynamıyorum sonra bir daha yüklüyoruz kaldığımız yerden dewamkeee 🤣
Rouge ZRaporu ya dogru bak ben ilk indirdigimde bitek yeri goruyodum hemen ölüyodum bisey gormeden alan dısısın diye cok bağırdılar bana o ne bilmiyodum herkes mersine ben tersine gidiyordum cok dalga gectiler sen once ogren@Sibelshn 😂