ZRaporu Sibelshn çocuklar yattıktan sonra zaman buldukça eşimle oynarım bir kaç oyun 😂 bazen tek de oynarım 😅
Niihan ZRaporu Hemeeen😂 Hamileliğim pubg la geçti diyebilirim sonra tabi uykusuz geceler fırsat bulamadık
ZRaporu Niihan ergenliğim bilgisayar oyunlarıyla geçti gta max payne falan pubg benden kaçar mı yaaaa 😂😅
Rouge Sibelshn onlar ordan ya konusarak yada kız yazmıstır baska yerden görüntülü konusmuslardır. Ay erkeklerin cok baglı olmasını tuhaf buluyorum bende bu oyuna ne bilim 😕
Niihan ZRaporu Çocukluğum gözümün önüne canlandı gta zamanları bee 😄 Pubg oynarken çocuklarla çok didişiyordum şimdi vicdan yapıyorum ayy birgün benim oğlumda bu şekilde oyunlar oynar da sinirlenirse diye😒😅
ZRaporu Sibelshn bak ben sana söyliyim yükle çocuk uyuduktan sonra sende onunla oyna tek bırakmazsın hem 😂
Rouge ZRaporu hahaha biara bende oynuyodum bos vaktim coktu bıkana kadar oynadım sonra sildim cok sürmedi😂
ketenprenses Sibelshn ben bir ara rüyamda oynuyordum eşim başımda Büşra Büşra demiş ben onun saçlarını cekiyormusum tokat falan atiyormusum 🤭🤭komik
ZRaporu Sibelshn oynamanı beğenmeyebilir gündüz o yokken kendini geliştir 😂 taktik yapalım aşkım pusu kuralım herkese bam bam ateş edelim de olaya hakim görün 😂
ZRaporu Rouge bende bazen sıkılıyorum siliyorum uzun bi ara oynamıyorum sonra bir daha yüklüyoruz kaldığımız yerden dewamkeee 🤣
Rouge ZRaporu ya dogru bak ben ilk indirdigimde bitek yeri goruyodum hemen ölüyodum bisey gormeden alan dısısın diye cok bağırdılar bana o ne bilmiyodum herkes mersine ben tersine gidiyordum cok dalga gectiler sen once ogren@Sibelshn 😂
ZRaporu Niihan benim 5 yaşında var bir tane onunla oynuyoruz bazen eşimle oynuyorlar diyorum ki çocuğa oynattığın oyuna bak cık cık cık 🤣
ZRaporu Niihan Miami vice hastasıydım köprünün karşısından geçip o malikaneler falan 😍 birde hile yapıp kızları aşık ediyordum motorun arkasına atlıyordu dövüyordum yine motorun arkasına atlıyordu 🤣 ahhh ahhh
Niihan ZRaporu Kız çocuklar bizden iyi hakimler valla ama acılı yaram hep bombalanıyorum çocuklar tarafından 😂
ZRaporu Sibelshn canım ben evlilikte her zaman birbirine uyum sağlamaktan yanayım bazen eşinin keyif aldığı şeyi deneyimleyince sende zevk alıyorsun