esraaaaa18 kız seninde utandığın şeye bak allah aşkına normal insanlık hali ha biz eşimle hiç çekinmeyiz sende rahat ol bacım eşin ha o senin sanki kendisi yapmıyomu

kedicikkk ah öyle deme biz kesinlikle yapmayız 🚾 var sonuçta ya 🙈 hem bayanın sorunu bayağı fazla kesinlikle bir uzmana danışmalı bu denli olması çook fazla 🤷‍♀️

esraaaaa18 kız doktora git burda ne diyebiliriz ki geçmiş olsun 🌸

esraaaaa18 ayaklarınızı kalın tutun bence usuttugunuz için öyle oluyordur. Kalın çorap giyin. Ayrica utanilcak bisey olduğunu düşünmüyorum ben cunku bu her insanin yaptığı doğal bir durum aslında. Yani kimse özellikle yapmıyor.

deleted77 benim pek olmuyor ama eşim soğukda çalıştığı için sürekli üşütüyor garibim 😂😂

kedicikkk 🙈 eşimde çok dikkat eder zaten yapsa cevabını alır söylenirim en haz etmediğim şeyler 🙄

deleted77 benim eşim yanımda çişini bile yapmıyor ,bazen beraber duş alıyoruz. Çıkarmısın bi çişimi yapıcam diyor😂😂😂 gaz çıkarmak falan bencede tuvalette yapılmalı , doğal birşey demişlerde. Kaka yapmamızda doğal . O zaman açalım kapıyı yapalım gelişigüzel 🙄

Nietzsche ayyy bizde öyle kız asla yapmayız ben kesinlikle çok dikkat ederim sevmem nasılda doğru yazmışsın kaka da çok doğal o halde 🤪