Sibelshn Ramazandan dolayı ilişkiye girmeyenler burda mı kocam bey sağolsun ramazan oldu mu bir ay boyunca tık olmaz bende de tam aksine tavan yapıyor isteğim 😂. Sizler de durumlar nedir kızçeleer 😊
Agustosirilsiklam Sibelshn Yoo valla tam tersi orucu açar açmaz her akşam bam bam bammm👀🌚sonra abdestimizi alır kılarız namazımızı🥰🙏🏻
Kimsemkimimyaw Sibelshn sahur yapyoruz ezan okunduktan sonra bana biseyler oluyor 😂😂😂 seytan hep kendimi zor tutuyorum ama benim eşimde istirahatte bu aralalr😂😂
Agustosirilsiklam Sibelshn Olmasada olur yani bnim için de her gün çok ama eşim bıkmadan usanmadan hergun istiyor hatta ise gitmediginde günde 3 4 kez yaptığını bilirim🤷😄🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Sibelshn Agustosirilsiklam Bu ne iştah canım bizde haftada bir veye iki yaparız bana kalsa her gün isterim de işte kocam yoruluyo çalışıyo ancak oluyo 😂
papatya_ Agustosirilsiklam abboo kız zor olmuyo mu her defasında duşa gir çık 😂biz ayda 1 oda olursa 😕
Kis_masali Sibelshn valla her gun yapan bizzzz,4 gunde bir olmaya basladi,gecen pazar olmustu sonra persembe oldu daha da olmadi,olr mu bilmiyorum. Mubarek aydayiz😂😂😂
Sibelshn Kis_masali Gene sizde oluyomuş ya bizde iki haftadır tık yok düşün 😂. Ne hallerdeyim benn hiç sormaa 😂