Delihatunnn Sibelshn ramazanla hic alakasi yok ayni devam sadece yorgun gelirse aksiyor bizimki yada tam yaparken benim bebe aglarsa ben kendimi yarim birskip cekiliyorum oda zor
Lentlily Sibelshn dini açidan değilde oruç tutarken adamin vucudu coküyo heralde bizdede tık yok ramazan girdiğinden beri bende yanaşmiyorum hic cok yoruluyorum cünküü
bittercikolata Sibelshn devamkee😂😂 iftar sahur arası yasak ta var malum hareketsiz kalmayalım diyoruz 🤣🤣
Koyluguzeli Valla bizde 1ay ara veriyoruz zaten cocuk gec uyuyo 2de yatıyo biz sonra sahura kalkıyoruz bide kaynanam bizde rahat hareket edemiyoruz biraz mola yani 😂
bisadekahve Sibelshn çok post görür oldum böyle 😂 niye Ramazan da kendilerini off moduna alıyor bacım sizin kocalar anlamıyorum haram değil bişey değil 😂 valla benim ki gündüz bahçeye gitti evde durmayım orucu sakatlamayalım nolur nolmaz dedi iftardan sonra hakkını verdi 😂😂
Mirinda Beni ki iftardan sonra zaten ağırlık çöküyo şimdi kalkıp duşa mı giriyim abdest mi alıyım derken biraz üşeniyo ama yoldan çıkarıyorum ben 😂sahurdan önce bi abdest alıp oruca devam
Esmerimmm Sibelshn bizimki şaşmıyor iki güne bir yapıyoruz aklıma şey geldi küçükken Ramazan’da ilişkiye girilmez diye biliyordum 🤦♀️Günah diye🤣🤣
Rengarenk Oruç tutmaya gelince yok da o işe gelince niye mübarek ay, bı sakınca yok iftarla sahur arasında olduğu sürece, 🤷
kedicikkk Sibelshn ay buna benzer bi postta ben açmıştım yapmıyoruz falan diye ama yanılmışım ramazanın 5. Günü biz 3kere birlikte olduk bile dayanamadı benimki 😂