bisadekahve Sibelshn çok post görür oldum böyle 😂 niye Ramazan da kendilerini off moduna alıyor bacım sizin kocalar anlamıyorum haram değil bişey değil 😂 valla benim ki gündüz bahçeye gitti evde durmayım orucu sakatlamayalım nolur nolmaz dedi iftardan sonra hakkını verdi 😂😂
Mirinda Beni ki iftardan sonra zaten ağırlık çöküyo şimdi kalkıp duşa mı giriyim abdest mi alıyım derken biraz üşeniyo ama yoldan çıkarıyorum ben 😂sahurdan önce bi abdest alıp oruca devam
Esmerimmm Sibelshn bizimki şaşmıyor iki güne bir yapıyoruz aklıma şey geldi küçükken Ramazan’da ilişkiye girilmez diye biliyordum 🤦♀️Günah diye🤣🤣
Rengarenk Oruç tutmaya gelince yok da o işe gelince niye mübarek ay, bı sakınca yok iftarla sahur arasında olduğu sürece, 🤷
kedicikkk Sibelshn ay buna benzer bi postta ben açmıştım yapmıyoruz falan diye ama yanılmışım ramazanın 5. Günü biz 3kere birlikte olduk bile dayanamadı benimki 😂
ZRaporu Sibelshn bende sendenim canım geçen bi yeltendi gece 1 falandı dedim yat uyu uğraşamam şimdi. Dün de adet oldum biz baya ara vereceğiz 😒
Sibelshn ZRaporu Yaa o zaman ramazanın bitmesini iple çekicez gibi geliyor 😂. Bide ramazan sonrası bir ayın patlaması olacak 😂
Sibelshn ZRaporu Valla benim ki bekleleyecek gibi gözüküyor 😂. Yoksa şimdiye ohoo 😂. Ama her ramazan böyle olur benim herif 😂
ZRaporu Sibelshn ne güzel nefsine hakim olmak zor bir iş iftar sahur arası çok az aslında yapmakta sakınca yokta işte