ZRaporu Sibelshn bende sendenim canım geçen bi yeltendi gece 1 falandı dedim yat uyu uğraşamam şimdi. Dün de adet oldum biz baya ara vereceğiz 😒
Sibelshn ZRaporu Yaa o zaman ramazanın bitmesini iple çekicez gibi geliyor 😂. Bide ramazan sonrası bir ayın patlaması olacak 😂
Sibelshn ZRaporu Valla benim ki bekleleyecek gibi gözüküyor 😂. Yoksa şimdiye ohoo 😂. Ama her ramazan böyle olur benim herif 😂
ZRaporu Sibelshn ne güzel nefsine hakim olmak zor bir iş iftar sahur arası çok az aslında yapmakta sakınca yokta işte
Sibbell Sibelshn ramazandan değil de iftandan sonra insan mayışıyor bonra yap duş al sahur vamti gelsin. Derkeeen düşüncesi bile üşendiriyor beni 😓😅
Kimsemkimimyaw İftardan once ve sahuru yapp yatnca bize biseyler oluyo ama tabiki yapmyoruz ama iftardan sonra tık yok hic istemiyoruz esimdw dile getirdi birqz cilve yap hareketlendir diyo ama bende hareket yok ki yapm dedim😂😂
Sibelshn Sibelshn Kendimi gördüm şuan 😂. Benim eşim de ramazan oldu mu dükkanı kapatır 😂 Bende tam tersi alevlenirim 😂