Merhaba kızlar 2 buçuk yıllık evliyim ve 6 ay oldu 2-ci kere doğum yapalı ve eşimle cinselliğimiz 0 eskiden seks isterken öperdi 1 dakikadan fazla olmasa bile ön sevişme olurdu ama şimdi oda yok 2 güne 1 seks istiyor ama direk sokmak merakında🤦🏻♀️Ve 3-4 dakikada boşalıyor ben öylece kala-kalıyorum kondomla korunuyoruz ve ben ıslanmadığım için her seferinde kan geliyor kaç kere konuşdum ama yok yine aynı artık bende yaklaşmak istemiyorum çünki o ne zaman isterse oluyor 😡💔şu durumu nasıl düzelte bilirim?
Ne yapabilirim?🤦🏻♀️
Esmer95 o isteyince sen yok de. Kararlı tutum sergile ama
Esmer95 her istediğinde tamam deme ayrıca isteklerinii söylemekten çekinme
Birakrepkadini kaç kere söyledim ama cevap bile vermiyor her defasında kendime söz veriyorum ama belki bu defa düzelir diye umut ediyorum ama yok
Esmer95 tam boşalcagı zaman gerı cık ben boşaldım de bırak sende onu yarım boşalamassın madem o bencıllık edıyor sende et ozellıkle o ıstedıgınde
Birakrepkadini katılıyorum
Esmer95
Bir sure cek kendini canim. Sonrasinda illa ki soracaktir noldu diye. Sende bize burda anlattigin acildigin gibi esine de ayni seyleri soyleyip rahatlayacaksin iste bu kdar. Hersey cozulecek finito. 👍🏻😊
Ayyy öküz bildiğin… Bende kocam bana çok yanaşmaz diye dertleniyorum böyle yanaşacağına hiç yanaşmasın zaten.! Reddedin canım bu en doğal hakkınız.. Tutup tecavüz edecek değil ya 🤦♀️ yani umarım o kadar da öküz değildir… Açık açık zevk almadığınızı canınızın yandığını söyleyin