Eveet biraz eğlenmeyelim mi 😁
Var mi çocuk iken yaptığınız komik şeyler aklınıza geldikçe size anlatıldıkça güldükleriniz 😁
Ben çocukken eve gelen her misafirin ayak parmak aralarına bakarmışım tek tek. Çorabı var ise çıkarırmışım hemen ayak ucuna oturup o yüzden kimse bizim eve ayakları pis gelemezmiş rezil edicem diye 🤣🤣
Ayak Fetişim KESINLIKLE YOK 🤣🤣

Tosariktospa, başlığı Çocukluktan Komik Anılar olarak değiştirdi.

Küçükken aşırı zayıfmışım 5-6 yaşlarına kadar. Anneme hep sen çocuğuna bakmıyo musun bi kendine bak bi çocuğuna bak derlermiş annem çok bozulurmuş😂 doktora gidermiş her gidişinde doktor gayet sağlıklı dermiş ama işte gelde elaleme anlat🤷🏻‍♀️ Bu çocuk sakat diyen bile olmuş😂 neyse bi gün bi komşu almış beni nasıl yemek yemiyo al bak böyle yedirilir demiş ağzıma bişeyler tıkmış sonra gidip kadının üstüne kusmuşum😂😂

Tosariktospa oruç tutardım uyurdm uyanınca uykulu muamelesi yapardım su içerdim sonra uykuluydum hatırlamıyorum orucum bozulmaz diyp devam ederdim 😂😂 babam namazını kıl diye benimle konuşur vaaz verirdi onu üzmemek için abdest alır namaz kıyafetleri giyer ve öylece odada beklerdim kıldım sanar sevindirdi 😂 aklıma gelen bunlar

Deleted5 Hhahahahhaha 🤣🤣🤣🤣 Bak bu çok iyiydi. Bende hayatım da ilk kez camiye gitmiştim küçükken oruçlar da namaza komşular ile secdeye önümde ki bayandan önce yattım ama aynı anda kalktık kadının etek gel benim kafanın üstüne benim kalkmamla kadının kalcaya kadar açılsın etek 🤣🤣 Namaz deyince aklıma geldi bir an 😁

Tosariktospa yeni alına makası denemek için dedmin yeni aldığı hırkasının kolunu kesmiştim 😂 öyle kesik bi şekilde giymişti canım dedem❤ Allah rahmet eylesin hiç unutamam bu anımı her aklıma geldiğide içim burkulur..

Tosariktospa aynen öyle ya kadın sanki bilerek yedirmeyip aç mı bırakıyor😂 şuan gaayet sağlıklıyım ve standartların üstünde boyum var, kilom da gayet ideal hatta biraz tombişim bile

Hanmefendi Seni kırmamak için bisey demeyip giymiştir 😇 Ninelerimiz dedelerimiz baş tacı Rabbım ölenlerimizin mekanlarını cennet etsin sağ olanlara sağlıklı ömürler versin inşallah ❣

delibirii yaa benim kızımda 8 yaşında ve çok zayıf ne yapsam kilo almıyor aldığım tepkiler tam olarak annenizle aynı 😂😂 aman sağlıklı ya şükür varsın zayıf olsun ☺

delibirii Sen benim tersimmişsin ben küçükken 5 evden yemek yermisim 🤣🤣 O yüzden dombiliktim küçükken 5 yaşıma kadar 🤣

Tosariktospa 14 15 yaşlarındayım annem markete git taşlık alda pişirip yiyelim akşama dedi bende tuttum marketin yolunu gittim raflara bakıyorum yok adama sordum abi taşşk yok mu diye adam bana bakıyor ben ne söylediğimin farkında bile değilim tekrarlıyorum abi taşşk yok mu diye adamla bi 10 saniye bakıştık sonra benim jeton düştü ve koşarak uzaklaştım 😂😂

Tosariktospa annemin beni her düğüne bi davete gidicez dediğinde tütü giyip kuaföre gitmem 🙄 kesinlikle dinlemiyormuşum psikoloğa bile götürmüşler öyle giyinip süslenip oturuyordum hayali hatırlıyorum ama şaka gibi şimdiki aklım olsa Asla yapmam bunları 😂 çok değişik huylarım varmış hepsi birbirinden komik 😁 ah bide temizlik takıntım taa minik yaşlardan gelmiş milletin evinde toz ararmışım parmağımla bulduğum yerede yazılar 🤦🏼‍♀️ Annem çok utanırmış ama yapacak bir şey yok 😅

Hanmefendi Ne güzel hatırlayacak bir anınız var 😊 Benim bir dedem 93 yılında ben doğmadan ölmüş. Oteki dedem de yurtdisinda yaşıyordu hic resmini bile görmemiştim ilk defa öz teyzem ile tanıştım internette ve dedemin resmi var mı diye sordum ilk defa resmini atti bana ve öldüğünü söyledi. Hemde benim doğum yaptığım ay. Dedemi ilk kez resmini gördüm ama oda ölünce.

Hanmefendi bana sormayın o yaşlarda taşşk’ı nerden biliyodun diye inanın bende nerden bildiğimi bilmiyorum 😂 yerin dibine girmiştim o gün 😂 bide işin garibi raflarda gözüm taşşk aradı taşlık arasaydı bulurmuşum 😂