deleted77 tüm kız çocukları aynı sanırım 😊 benim kızımda düğüne gidiyoruz dendimi abiye almam lazım telaşına düşüyor sanırım çok süslü olacak 😂

Tosariktospa evet dedem ve babanem büyüttü beni ama annemle babamı çok Uzun yıllar görmedim şimdi annemle görüşüyorum ana babam hiç olmadı hayatımda o boşluğu doldurmaya çalıştı sanırım dedem hep

Hanmefendi Çok iyi bilirim bende babaannem ile büyüdüm 1 yaşımdan beri babam bizdeydi ama sadece görüntü vardı babalık yoktu. Babam ile görüşüyorum cok iyi bir ilişkimiz yok ama annemle hic görüşmüyorum artık

delibirii çok kullanıdım vitaminler vs.baktım olmuyor saldım artık acıkınca yiyo yapacak bişey yok 😊

benbugsbunny Ben de emlakçıda calisiyodum cocuk değildim ama bir müşteriyi aradım adini hatırlamıyorum ama soyadı oraldı. Bende adama Ahmet orâl beyle mi görüşüyorum demiştim sonra kafama dank edip domates gibi kızarmıştım 🤣🤣

Hanmefendi ben oldukça abartıyomuşum annem düşmanıma bile senin gibi çocuk vermesin der hep birde tek çocuk olduğum için evlatlık komplexim vardı bayağı değişiktim aklıma geldikçe hatırlamak istemiyorum 🙈
          ne güzelll olsun ya süslü olmak güzeldir severim severim tatlı minnoş 😍 benimkilerde büyüdüklerinde öyle olurlar eminim daha şimdiden meraklılar annelerinin herşeylerine 🥰

Tosariktospa öyle ama ömrü hayatımda taşşk görmemişim al dese alıp gidiyomuşum 😂 aman Allahım rezilliğin diz boyu 😂 şimdi düşündüm de taşşk’ı nerden bildiğim geldi aklıma bilir misiniz bilmiyorum bi ara bizim mahallede sokakta erkek çocukları dedemin daşşa in aşşa diye söylerlerdi bende ablama sormuştum daşşak ne diye ablam söylemişti oradan kalmış aklımda 😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️