Rouge Hahahhahahahah tuvalet sahnesi çok iyiymiş komedi filmlerine yer olur kesin 🤣🤣

Bende bi gün arkadaşmı dışarıya çağırmak için evine gittim. Annesi gel içerde bekle üstünü giyinsin dedi. Bende beklerken, baktım cam fanusun içinde birkaç tane japon balığı var. Ben hayvanları eklemeyi oksamayi çok severim. Bı tane balığı aldım içinde güya sevcem 😂 tabi balık durur mu zıpladı elimden. Fanus sobanın üstündeydi. Yazın sobayı kaldirmamislar üstüne örtü örtüp bırakmışlar. Balık önce sobanın üstündeki örtüye, ordan sobanın ızgarası dan içeri, ordanda sobani iç tarafına düştü bı türlü alamadim. Sonra da hicbisey olmamış gibi gidip yerime oturdum. 🙃 Birkaç gün sonra yine gittiğimde konusuyolardi. O balığı büyük balık yedi herhalde diyorlardı😂 benden suphelenmediklerini anlayınca rahatlamıştım 😂😂

Cemrerana Ay çok hoşuma gitti ya hırsız çorapta bulamaz 🤣🤣Tutumlu olmak iyidir bende sevmem çok harcamayı 😄

Tosariktospa
    Anasinifinda 23 nisan gunu siir okuyacaktik sinifca cok guzel giydirmisti annem elbise kulotlu coraplarim saclarim belime kadar acmistik onlari. Sonra neyse siramizin gelmesini bekliyoruz benim acayip cisim geldi heyecandan heralde, tutamiycam patlicam yani. Ogretmene soyledim wc gidebilir miyim tamam ama siramiz geliyo cabuk dedi. Ben koridordan acele acele kosarken altima isedim 🤦🏻‍♀️arkadaslarim da beni oyle gordu gulduler ay cok utandim. ben sahneye ciktim oyle yibe siir okudum ama en arkadaydim mikrofonda sesim cikmayacak diye bas bas bagirmistim abimde ilkokula gidiyordu ayni okuldaydik bana dedi ki sadece senin sesin duyuldu 🤣🤣🤣🤣 goruntum olmasa bile sesimle imzami atarim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Cemrerana hahaha benimde kücükken aklım para işlerine yatkındı nenmin yogurtlarını satıyodum köyden arkadaslarıma pantolonumun için sıkıştırıyodum bigün onu aksama kadar unutmusum sürekli karnım kasınıyo aksama kadar cektim en sonunda gittim nenemin yanına karnım kasınıyo dedm gitti kolonya getirdi bi açtı hep para allah işte😂gittim kendi kendimi eleverdim

Komik değil ama çocukluk diyince hep bu anım gelir aklıma anlatıcam yinedee😊 ailecek görüştüğümüz bi komşumuz vardı sık sık gider gelirdik benden beş yaş büyük bi oğlu vardı bir gün oyun oynarken gelip bana sarılmıştı sımsıkı ama ben beş altı yaşındayım o da on yaşında falan çok korkmuştum ama çok da garip hissettim sonra araya mesafeler girdi hiç görüşmez olduk ailelerimiz de koptu herkes kendi hayatında ama o anı hep hatırlıyodum ilk sarıldığım erkek sonuçta😂 neyse şimdi ben o çocukla iki yıldır evliyim kızlar bir aylık kızımız var benim hayattaki en güzel anım 🥲🥲❤️