deleted77 oyy kurban olurum yaradana🥰 ikiz sanırım 😍 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah😊
Çocukluktan Komik Anılar
Hanmefendi amin inşallah 🙏🏻 Üçüz 🤗
deleted77 ay maşallah Allah esirgesin yerim onları benn😍🥰😘
Hanmefendi çok teşekkür ederiz 😍🧿
Hanmefendi hahahah hee bende oyle derim ablama ama evet oda beni cok doverdi bende cok sakin bi yapim var bam telime bastigi an birden parlarim kimse duramazdi sinirimin karsisinda sinirlenince gozum hic bisey gormezdi okulda kendimden buyukleri doverdim erkek fatma gibi biseydim afedersin bi pipim yoktu 😂😂😂
ebruli onun bi bana gücü yeterdi 😀 gücünün yetmediklerini de bama şikayet ederdi😂😂
Hanmefendi bu seye benzedi kendi coplugunde otuyo baskasinin coplugunde dovuluyo ama ben mahallede dovmedigim cocuk kalmamisti doverdim sonrada korkudan 3 gun evden cikmazdim ailesi beni biyerde yakalayip dovecek diye 😂😂😂
Aysemlsema gülme kız çok utanç vericiydi 😂
ebruli ahahah 😂 içten gülün 😂
benbugsbunny Hahahahhaha bende prezervatif sakız kutusu sanıp markette bana bunu al demiştim büyük kuzenime 🤣🤣🤣🤣🤣
deleted77 Öyle gerçekten hepimizin üzerinde çocukluğun getirdiği masumiyet varmış 😄
benbugsbunny Ay sorma valla fena batmışız ikimiz de zamanın da belli 🤣🤣
Rouge Hahahhahahahah tuvalet sahnesi çok iyiymiş komedi filmlerine yer olur kesin 🤣🤣
Bende bi gün arkadaşmı dışarıya çağırmak için evine gittim. Annesi gel içerde bekle üstünü giyinsin dedi. Bende beklerken, baktım cam fanusun içinde birkaç tane japon balığı var. Ben hayvanları eklemeyi oksamayi çok severim. Bı tane balığı aldım içinde güya sevcem 😂 tabi balık durur mu zıpladı elimden. Fanus sobanın üstündeydi. Yazın sobayı kaldirmamislar üstüne örtü örtüp bırakmışlar. Balık önce sobanın üstündeki örtüye, ordan sobanın ızgarası dan içeri, ordanda sobani iç tarafına düştü bı türlü alamadim. Sonra da hicbisey olmamış gibi gidip yerime oturdum. 🙃 Birkaç gün sonra yine gittiğimde konusuyolardi. O balığı büyük balık yedi herhalde diyorlardı😂 benden suphelenmediklerini anlayınca rahatlamıştım 😂😂
Tosariktospa haha sonrası da korku filmine ama😂
Juliet 🤣🤣🤣🤣🤣
Cemrerana Ay çok hoşuma gitti ya hırsız çorapta bulamaz 🤣🤣Tutumlu olmak iyidir bende sevmem çok harcamayı 😄