Çocukluktan Komik Anılar
Tosariktospa benim cok var ya en cok aklımıza gelen anneannemin tavukları inekleri vardı bende o tavukları dedemlerden calıp bakkala gidiyodum ordaki kadına yumurta verip istedigimi alıyodum o da bunlar ne cabuk bitiyo nereye gidiyo diyodu hep yada yaptığı yoğurtları satıyoduk kuzenimle koyden arkadaslarımızın annelerine. Birde biraz meraklıydık biz köyde kuzenimle arkadaslar geldi baktık bi dügünden bahsediyolar anam ne merak ettik aksam nenelerimizin eteklerine yapışıyoruz yok biz o dügün sahibiyle kavgalıyız diye gitmiyorlardı neyse bu bize dert oldu bu kuzenimin bir de erkek kardesi vardı o kücük olduğu için ikna ettik seni ittiricez tuvalet camından git izle bize gel anlat kim ne giymiş ne etmiş diye dedik neyse biz sandalyelerle ittiriyorız cocugun kıcından kafası dışarda anam kıcı bi türlü cıkmadı o camdan bide cocuk tonton hangi akla hizmet neyse baktık bu dediki cişim geliyo oglum ne çişi tut burda düğün diyoruz fln cocuk yani sonucta tutamıyo sıkıstı ay o nasıl seyse 🍑 ne ileri ne geri gidiyo ben kuzenime sen tutmaya devam et biseyler bakıcam çıkarmak için dedim gittim baktım bagırıyolar bi gittim ay bu kızın kafasına bir işemiş susturmaya çalışıyorum yok onlar yüzünden yakalandık birde orucu dilegi elle tutuluyor sanıyodum birde sey var kuzenimle orucu öğrendik tutmaya çalışıyoruz iki kişiyiz oglene kadar tuttuk nenem dua okusun birbirine baglasın birgün olsun diyoduk benim cok ya anlatsam bitmez😂
Hanmefendi benimkiler daha 24 aylık az daha büyümeleri gerek 🤗
ebruli valla bende kız kardeşimden çok dayak yedim ben ona kıyamıyodum ama o beni baya dövüyodu 😂 şimdi sorsan senden az mı dayak yedim der yüzsüz gibi 😂😂
deleted77 oyy kurban olurum yaradana🥰 ikiz sanırım 😍 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah😊
Hanmefendi amin inşallah 🙏🏻 Üçüz 🤗
deleted77 ay maşallah Allah esirgesin yerim onları benn😍🥰😘
Hanmefendi çok teşekkür ederiz 😍🧿
Hanmefendi hahahah hee bende oyle derim ablama ama evet oda beni cok doverdi bende cok sakin bi yapim var bam telime bastigi an birden parlarim kimse duramazdi sinirimin karsisinda sinirlenince gozum hic bisey gormezdi okulda kendimden buyukleri doverdim erkek fatma gibi biseydim afedersin bi pipim yoktu 😂😂😂
ebruli onun bi bana gücü yeterdi 😀 gücünün yetmediklerini de bama şikayet ederdi😂😂
Hanmefendi bu seye benzedi kendi coplugunde otuyo baskasinin coplugunde dovuluyo ama ben mahallede dovmedigim cocuk kalmamisti doverdim sonrada korkudan 3 gun evden cikmazdim ailesi beni biyerde yakalayip dovecek diye 😂😂😂
Aysemlsema gülme kız çok utanç vericiydi 😂
ebruli ahahah 😂 içten gülün 😂
benbugsbunny Hahahahhaha bende prezervatif sakız kutusu sanıp markette bana bunu al demiştim büyük kuzenime 🤣🤣🤣🤣🤣
deleted77 Öyle gerçekten hepimizin üzerinde çocukluğun getirdiği masumiyet varmış 😄
benbugsbunny Ay sorma valla fena batmışız ikimiz de zamanın da belli 🤣🤣
Rouge Hahahhahahahah tuvalet sahnesi çok iyiymiş komedi filmlerine yer olur kesin 🤣🤣
Bende bi gün arkadaşmı dışarıya çağırmak için evine gittim. Annesi gel içerde bekle üstünü giyinsin dedi. Bende beklerken, baktım cam fanusun içinde birkaç tane japon balığı var. Ben hayvanları eklemeyi oksamayi çok severim. Bı tane balığı aldım içinde güya sevcem 😂 tabi balık durur mu zıpladı elimden. Fanus sobanın üstündeydi. Yazın sobayı kaldirmamislar üstüne örtü örtüp bırakmışlar. Balık önce sobanın üstündeki örtüye, ordan sobanın ızgarası dan içeri, ordanda sobani iç tarafına düştü bı türlü alamadim. Sonra da hicbisey olmamış gibi gidip yerime oturdum. 🙃 Birkaç gün sonra yine gittiğimde konusuyolardi. O balığı büyük balık yedi herhalde diyorlardı😂 benden suphelenmediklerini anlayınca rahatlamıştım 😂😂