Hatırlarsanız bi seferinde forumdada yazmışdım hamilelikle ilgili😉Çok şükür bugün hamile olduğumu ögrendim😌güzel dularınızı alırım.bu ay o kadar çok istedimkiii çok şükür rabbim sevindirdi.Allahım isteyen her kesiii bu haberle sevindirsin inşallah🤗. ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim?tavsiyelerinize ihtiyacım var🙄

Memili Allah saglikloca kucaginiza almayi nasip etsin insallah canım. 😘

Memili ilk mi rabbim yardımcın olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla

Memili çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🧿🥰 bol bol dinlen doktorunun dediklerine uy sağlıklı ve düzenli beslen bolda su iç 🤗

Memili ne güzel bi haber 🥰saglıkla gelsin dünyaya bebiş🤲🏻

Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🙏🤗

Rouge eveeet hemde nasil güzelll Allah her isteyene bu sevincimi yaşatsın

Memili bol bol su iç, ceviz tüket ilk 3 ay daha dikkatli olman gerekir birde tavsiyem ilk aylarda aldığın kilolar bebeğe değil sana geldiği için çok kilo alırsan (benim gibi 😅) son aylarda biraz zorlanabilirisn😅 Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayi nasip etsin kuşum 🤗

Memili ne güzel haber çok sevindim adınıza 🙏❣️ sağlıkla gelsin inşallah birde ağır kaldırma düzenli sağlıklı beslen ve bolca dinlen

Memili ayy cok guzel haber buu🤗🤗Allah salikla kavuşdurmayı nasib etsin😍😍😘