Pandora yani o şekilde söylemesi hoş olmamış ama galiba bayağı dertli 😅 ilk evlendiğim aylar ben de utanıyordum fantazi kıyafet olayından sonra dedim aynaya bakıp bi kendine bak nasıl seksi görünüyosun adam seni böyle gördüğü an zaten kendinden geçer ve bu durumda o etkilenince sen daha mutlu hissedeceksin ilişkiyede renk gelecek o senin kocan ona giymeyeceksinde ne yapacaksın şu fiziğin hakkını ver 🥳 kendimi telkin ettim ve sonra gerçekten karşılığını alınca devamı hep geldi şimdi ben iyice arsızım rahatım mesela 😀 kendimi öyle çok güzel hissetmem yeterliydi yani ki kendime yakıştırıyorum dediğine göre sende bu şekilde telkin edebilirsin kendini. Tabii ki her zaman değil ama iki haftada bir falan mesela. Sürekli yapınca o da sıkar gerçi her eş farklıdır benimki her türlü yükseliyor ilişkiye mesela ama kimisi hergün hergün değişiklik istiyor. Arada renk katmak en ideali diye düşünüyorum ve dediğim gibi öyle değişik hareketlere gerek yok giy kıyafetini gir kapıdan at bi gülücük otur kucağına sonrası gelir zaten inan ben de pek cilveli değilimdir ama işini bildikten sonra gerek kalmıyor cilve denilen bazı hareketler bana aşırı komik geliyor ve inan erkeklerde salak değilse o hareketleri beğenmiyor zaten aklına gelen şeyleri tahmin ediyorum çünkü cilve denince 😀

Olivetti hmm anladım evet o anlamda göreceli olabilir kimisi daha sert mizaçlı kadınları seviyor. Bi de öyle deneyeyim bakalım tamamen açık sözlü olup 🤔 Pek beceremem ama deneyelim

KirmiziOjeli çok iyi motive etmişsin kendini valla tebrik ederim inşallah ben de yapabilirim. Evet dertli sanırım ama ben de öyleydim bu zamana kadar ben de çok konuştum doğumdan sonra genelde ben yaklaştım ben yapmasam sen haftada bir yaklaşıyorsun diye döndü dedi ki asıl ben yapıyorum genelde sen uzaksın.. Çok farklı açılardan bakıyoruz galiba ne bileyim ya da eskisi gibi olmamı bekliyor olabilir. Öyle doğum kilom falan da yoktur yani yine eski fiziğimdeyim

Pandora düzelir gibi ben büyük sorun görmedim anlattıklarında sadece senin biraz değişikliğe gitmen gerek sonrasında düzelecek bence çünkü inan eşinin bunları sana söylemeyip videolara ya da başka kadınlara yönelseydi düşün ki ne kadar kötü olurdu. Çünkü çok okudum bu durumu burada ve happykidste. Her daim eşlerin açıkça konuşabilmesi taraftarıyım. Eşinizde açıkça belki biraz incitici söylemiş evet ama en azından söylemiş yani hala sizi istiyor. Çocuktan sonra değişip eşine elini sürmeyenleri okudukça senin durumun gayet çözülebilir o yüzden dediklerimizi yap hemen bu akşam ve sonucu gör hatta bizimle paylaşmalısın 💫

Pandora erkekler hep ilgi bekler canım, biz görücü usulü evlendik, evlenmeden önce yemeğe çıkıp tüm isteklerimizi konuşmustuk. Benim eşimde hem evde hem dışarıda nerde olursak olalim hep benim yakınımda ol, hep benim yanıma otur dedi, yeni evliyken bir kac defa karşı koltuga oturdum diye bana sinirle bakiyordu, 😂3,5 senelik evliyim ,hala dipdibeyiz, hep ayni koltukta oturup film izleriz. Misafirlikte de hep yanina otururum, eşim birsey anlatirken imalı imalı bakarım,hemen göz atar o da bana. Evde mesela hep dekolteli seyler giyinirim. Kalçami cok begenir mesela,dar eşofman ya da tayt giyerim surekli. Salına salına yürürüm önünde. Yerdeki oyuncaklari felan eğilip toplarken hep beni izler 🤭 güzel kokulari severler mesela erkekler. Dekolteli giyinip parfum sık yanına otur hep evde. Dışarıdayken de hep yan yana olun, o konuşurken ona hayranmış gibi bakış felan at, ondan birsey isterken hayatım canım diye konuş. ☺ bugün sahurdayken sırtım ağrıyor dedim, gel masaj yapim dedi, masaj yaparken hah orasi ay uy felan yaptim ,tamam yeter diye bıraktı,😅 aslında istemsiz o sesler çıkıyor ama kac gündür reglim, adam kendini zor tutuyor. Evde de hep makyajli gezerim, makyaj dedigimde göz kalemi ,rimel,ruj 🤭☺

KirmiziOjeli doğru söylüyorsun ay heyecan yaptırdın bak deneyeyim bakalım güzel haberlerle dönerim umarım

Sedaa 3,5 senede hala böyleyse maşallah bize de nasip olsun inşallah 😅 doğru söylüyorsun biraz çocuk gibi devamlı ilgi göstermek lazım sanırım ve dikkat çekici olmak

Pandora 4 yıllık evliyiz gittikçe ilişkimiz daha da güzelleşti tavsiyelerim boşa değil canım hadi bakalım 🌸

Pandora cilve dedikleri biraz insanın karekterine bağlı ya bazı insanlar ne yapsa olmaz bazı insanlarında içinde bi yerde vardır eğer içinizde varsa bi kaç dememede hemen çıkar zaten. Mesela bi şey yapacaksınız kocama ayıp olur ona ayıp olur şu şöyle düşünür filan diye düşünmeyin. Bebeğiniz uyuyunca hemen gidin kocanızın yanına elinde kumanda varsa alın elinden dikkatini çekin ama kızdırmadan gülümseyerek şakalaşın filan öpün ısırın koklayın ama hemen o işi yapmayın 😂

Sananebesalak bu da iyi olabilir teşekkür ederim 🤩 evet bence de biraz da karaktere bağlı bakalım bende var mıymış 😅

Pandora Yani cilve değil de mesela aniden elini tutsanız,aşkım deseniz ne bileyim bakımlı olmak değil de bebekten vakit kaldıkça dusunuzu alıp eşinizin yanına uzanın çay,kahve içseniz. Sanırım eşinizin kastetmek istediği bu.

Pandora canım sen biraz boşlamış gibisin eşini benimde doğuö yapalım 3 ay oldu ama biz çoktan normal hayatımıza döndük herşey bebekten ibaret değilki canım evet yeri gelitor birlikte uykusuz kalıyoruz yeri geliyo oğlumuz erken uyuyor biz çay meyve kahve cerez falan hazırlıyoruz başbaşa ilk çoçukta böyle olursan işin var senin ve cilve sexsi kıyafet konusunada gelince bu zamana kadar giymediğin için biraz utana bilirsin onun için hemen sexsi gecelik giyip cıkamazsın biraz diz üstü elbise giyebilirsin hafif makyaj yapabilirsin gğzel bi meyve tabağı çerez tabağı hazırlayabilirsin iki güzel kelime falan söyleyip baştan çıkarta bilersin canım hem eşin mutlu olur hem sen

Pandora yani o söylemeden biseyler yap gerek kırıt gerek nazlan salın kücük kücük temas et cinsiyetini karsındakinin iliklerine kadar gecir😂güzel bakıslar at hafif gülümse gözlerine bak onunla ilgilendiğini böyle ilet onu özledigini belli et hareketlerinle sana bisey söylediginde direk net cevap verme nazlan düşündürt ima et ama hemen söyleme en işe yarayanlardan bu bak😂naif dokunuslar yap arada yanına sokul kadınsı tavrınla cekici konuşmalar yap daha var da var..

Pandora aynen öyle canim, biraz ilgi cekici olmak lazim, ☺

gollum yok onu her gün yapıyoruz o fazlasını istiyor

kedicikkk haklısın ilk çocukta böyleysem🤭 tabak elbise falan günlük hayatımız sayılır ama gecelik konusunda da penye elbise pijama tarzında alışkınım ama saten dantel falan diyince utanıyorum pek giymediğimden herhalde dediğiniz gibi

Rouge oo bunu çok beğendim hahaha resmen özet cinsiyetini karşıdakinin iliklerini kadar geçir vuhuu çok teşekkür ederim