- Düzenlendi
Pandora yani o şekilde söylemesi hoş olmamış ama galiba bayağı dertli 😅 ilk evlendiğim aylar ben de utanıyordum fantazi kıyafet olayından sonra dedim aynaya bakıp bi kendine bak nasıl seksi görünüyosun adam seni böyle gördüğü an zaten kendinden geçer ve bu durumda o etkilenince sen daha mutlu hissedeceksin ilişkiyede renk gelecek o senin kocan ona giymeyeceksinde ne yapacaksın şu fiziğin hakkını ver 🥳 kendimi telkin ettim ve sonra gerçekten karşılığını alınca devamı hep geldi şimdi ben iyice arsızım rahatım mesela 😀 kendimi öyle çok güzel hissetmem yeterliydi yani ki kendime yakıştırıyorum dediğine göre sende bu şekilde telkin edebilirsin kendini. Tabii ki her zaman değil ama iki haftada bir falan mesela. Sürekli yapınca o da sıkar gerçi her eş farklıdır benimki her türlü yükseliyor ilişkiye mesela ama kimisi hergün hergün değişiklik istiyor. Arada renk katmak en ideali diye düşünüyorum ve dediğim gibi öyle değişik hareketlere gerek yok giy kıyafetini gir kapıdan at bi gülücük otur kucağına sonrası gelir zaten inan ben de pek cilveli değilimdir ama işini bildikten sonra gerek kalmıyor cilve denilen bazı hareketler bana aşırı komik geliyor ve inan erkeklerde salak değilse o hareketleri beğenmiyor zaten aklına gelen şeyleri tahmin ediyorum çünkü cilve denince 😀