Nietzsche ZRaporu yarım saattir itirafı iftira diye okuyorum, hala oğlumla yatıyoruzda beynim yeni algıladı 😂😂 Allah Allah ne iftirası diyorum
ebruli Nietzsche yaa ilk zamnlar yanimda en azindan ben caktirmadan bakiyrm icine duswcek gibi bakar canm sonra baktin bakmadin kavgasi ederken arabanin birine tostladi ve sigartasi bitmis arabanin mejbur cebinden yaptirdi 8 binlira 2 binlirada sigorta yok diye ceza 10 binliradan cikti 😂😂😂 O oldu bidaha bakmadi yada baktiysa caktirmadi gecen oglumla markete gittiler oglum diyor anne bi gorsen bi kadin vardi bi gotu vardi kocamandi onumuzdeydi yere parasi dustu egildi aldi kocamn gotu vardi kizdim sizde baktinizmi diye napak onumizde gozumuzumu kapatsaydik diyo sipa
Kis_masali ebruli 😂😂😂😂oglun baktiysa kocani düşünemiyorum. Belki de kocan demiştir kadinin kalcasina bak fslan diye😂😂😂😂
Birakrepkadini ebruli oglunuz böyle cumleler kurabildigine göre ve bu tarz seylere dikkat ettigine göre oldukça büyük olmalı 🙄 çünkü aksi ise küçücük çocukların bu tarz seylere dikkat etmesi hic normal değil terbiye seklinizi degistirin derim.
ebruli Nietzsche kiz dur hele o anlamda degl ne terafa cektin lafi yok yok oyle degl yinede insan bi bakiniyo valla esim dedigi gibi gozmizumu kapatak
Nietzsche ebruli ben seninde oğlununda yaşını merak ettim açıkçası. Anlattkların hiç normal değil. Ben yolda insanların yanından geçerim suratlarına bile bakmam. Neyse kocanda bakıyomuş , aynıymışsınız en azından boşver . Kocanın baktığını da gülerek anlatıyorsun. Ben büyük kavga çıkarır ayrılmaya götürürdüm. O kişilikteki adamla ömür geçmez
ebruli ZRaporu aha kaciuom durduk yere linc yiyecem ifade edemedimden yanlis anladiniz canm yok yani duygusal anlamda bakmam ama oyle uf ne karizmaymis gibi fln bakarim amaan el iyisini yakisiklisini banami verecek sanki sende amaan yine anlatamadim heralde
ZRaporu ebruli valla canım kendin yazdın ben bir şey demedim. Bana ne elalemin adamının yakışıklılığından o zaman neden evlendin derler adama. Diğer yazdıklarını da okudum çocuğunun gelip böyle bir şey anlatması falan siz de normal herhalde. Benim çocuğumda markete babasıyla gider ama gelip bana kadınların götünü değil gördüğü oyuncakları anlatır…
Kis_masali Nietzsche ben de pek normal bulmadim ikisininde hatta oglunum da hareketlerini. Bana birbirlerini onemsemiyo izlenimi verdi🤔
ebruli Nietzsche @Rouge canm oglum 11 yasinda gulmemin gulerek anlatmamin sebebide geldi gecti 8 10 sene olmus ustunden cok zaman gecmis hirsim gecmis uzatmanin ne anlami var msjlarida yakaladim ama geldi gecti fakat sicmayisa ogrendim cok sictim anlayacagin ikitane yavrum var anam babam kimsem yok bosansam arkamda kimse yok yani mantigida yok uzatmanin 10 sene once olan olayin
ebruli ZRaporu malesef canm bende merakli degilm cocugm da buyuklerinden amcalarindan girdugunu soyluyo malesef normal karsilamam yani
Rouge ebruli kız bilmiyorum bana garip geldi bizimkiler 11 yasında böyle seyler bilmezdi hala da öyle sen birilerine bakıyosun babası bakıyo bunları belliki normal karsılıyosunuz o da öyle gore gore normallestirir cocuklarınıza öğretin gözünüzü sevem ben kardesime dikkat ederim izin vermem yanında böyle seyler konuşulmasına duymasına bazen yaslı neneler var ellerinden öperim ama daha kücücük cocuklara sana kız alalım hangisini istersin vs diyolar onlara bile cıldırıyorum gerçekten böyle seylere dikkat edilmeli yada aynı sekilde kızlara da sakayla seni suna verelimi dediklerinde akıllarına giriyo bisekilde birini sevdiginde yaşlarına baslarına bakmıyolar dikkat edin heyatım sonra böyle büyüdüklerinde eşleri de üzülüyo düşüncem bu söylemek istedim tabiki senin oğlun senin eşin siz mutluysanız normal geliyosa ne diyim..🌸🙏
Rouge ebruli yani aslında dicek cok seyim var mesajları yakalaman vs ama sen kabullenmişsin yanlısını falan da benim söylememe uzatmama gerek yok sorun etmiyosun sonucta umarım sen ne kadar gecse de bu düsüncende kalırsın umursamazsın cünkü gerçekten ben güvenimi bikere sarsan insanla yasayamazdım yasamak için umursamamak lazım neyse ne diyim hersey gönlünce olsun🌸
ZRaporu Rouge yaşına göre ne kadar aklı başındasın ya sana ve yorumlarına hastayım 😍 edit: ay lez postunda sana yürüyormuşum gibi oldu ama 🤩 ne zamandır dile getirmek istediğim düşüncelerimdi lez postuna kısmet oldu 🤣 ama bacımsın 😂😂