Kis_masali Sabrina20 Hico Ozel kalkti haberiniz yok mu. Peride calkalaniyo😁😁 siz konusn biz gormemis gibi yapcaz😂😂😂😂😂
Rouge Kis_masali ay ben merak ettim he niye böyle oldu şimdi😂 @Sabrina20 @Hico kızlar siz buraya yazın artıkın gözlerimi kapatacağımdan emin olabilirsiniz 🌸🌸
Rouge Kis_masali aayy aman aman neyse vazgectim zaten gamze zor bitti bir ay daha aynı konuyu lincleri cekemeyiz😂
Hico Kis_masali ya kizlar brakin dalgayi dalga geciyorsunuz ama bu lezbiyen sayfasina hep giriyorsunuz okuyorsunuz siz igrenc falan ysziyorsunuz da nedense lezbiyen sayfasindan cikmiyorsunuz he heee
Kis_masali Hico igrenc mi yazmism iyi bak. Dalga da gecmedim. Yok dedik sadece. Hadi iyisniz geldi. 😂😂😂fazla ilerye gitmeyin ama😂😂😂😂😂
Rouge Hico kız vallahi dalga gecmedik gerçekten merak ettim dedim @Kis_masali zaten özel konusmların kalktığını söyledi kötü bisey demedik anam bu tepkiyi neden şimdi
deleted77 Hico öncelikle burası lezbiyen sayfası değil sadece bir post ve birileri yazdıkça en son olduğu için en başa çıkıyor ayrıca bu platform iki kişinin saçma diyaloglara gireceği bir yerde değil umarım anlaşılmışımdır 🙏🏻