Deleted5 canım boşver bende evliyim ve demek istediğim suç tek kadında değil adam ben evliyim ulan dese kadın Birdaha selam veremez benim bu hanımefendiye demek istediğim neden kadına bilmeden o…pu diyorsun dedim ama saldırıya geçti yazık

WhiteSwan afferim sana💖gururlu ve dik duran kadınlara bayılıyorum 😊peki bısey dedimi öyle bısey yok gibisinden yada affet benı filan?

WhiteSwan sana attigi mesajlari sakla hep eger aldattim pismanim sole bole derse zaten kendi agzila ispatlamis oluyon

Pembekoala_ 00.30 da konusmustuk 00.45 te çekim yapılmış karttan o kadar kısa sürede nasıl havaalanına gidiyim arkadaşımdaydı kart arabayida onun için istedim kendime istiyormuş gibi istemesem vermezdi zaten ehliyetim yok nasıl giriyim havaalanına dedi

Deleted5 cnm çok haklısın ben kadında suç yok demiyorum ama o kadın olmasa başkasına gider erkeğin karakteri önemli 🌸🙏

Deleted5 ve ben asla hemcinsime aldatılsın demem rabbim kimseye vermesin bu kadın resmen dizinde başınıza gelsin diyor herkes kalbinin ekmeğini yer 🌸

WhiteSwan bilemedim saydıkları mantıklı gibi aslında ama yine de bu yok arkadaşım aldı arkadsşım yazdı muhabbetlerine inanasım hiç gelmiyor tabi eşini az çok tanırsın. Bi şekilde kamers kayıtlarına vs ulaşman lazım başka türlü asla emin olamazsın bence eşinin işyerindeki kameralara ulaşın bunun için dava falanda gerekmez sonuçta yardımcı olurlar

KirmiziOjeli ben şuanda konuşmuyorum eve de almıyorum yapmamış olsa bile böyle biseyi önceden söylemesi gerekiyordu beni az çok tanıyo biraz burnu sürtün gerekirse davayı acarım da evet işyeri kayıtlarına bakabilirim

Tinkerbell aldatılır sın demedim aldatır ise dedim arada ince bir çizgi var doğru okuyun hem cinsim ya da değil ne kadın ne erkek aldatılmayı hiç bır canlı haketmez bu konuda kımseye beddua da etmem ben

Deleted5 bunun gibiler derken sen nesin ya da kımsın ki ??? Vasfımıbilmeden benimle bu şekilde konuşamazdın haddini bil