Tinkerbell adamda suç yok demedim onu nereden çıkardınız tek taraflı değil zaten bu durum. Her türlü yaptığı şerefsizlik kabul edilir bir yani yok. Kusura bakmayında adamın evli olduğunu bile bile sırnaşan her karı benim gözümde o…pu dur NET

Mera3939 orospu olduğunu nerden çıkardın belki kadının kocası bekarım diye kızı kandırdı bilip bilmeden böyle konuşmayın

WhiteSwan evden atmakla iyi etmişsin cnm çok çok üzüldüm 😔😔
Umarım hakkında hayırlısı olur

Kıme ne kardeşim benim düşüncemden hiç sevmiyorum bu tarz diyaloglara girmeyi benim muhattabım post sahibidir benimle münakaşaya gitmeyin bu zmana kadar kimseyle ağız dalaşına girmedım beni buna zorlamayın

Deleted5 canım boşver bende evliyim ve demek istediğim suç tek kadında değil adam ben evliyim ulan dese kadın Birdaha selam veremez benim bu hanımefendiye demek istediğim neden kadına bilmeden o…pu diyorsun dedim ama saldırıya geçti yazık

WhiteSwan afferim sana💖gururlu ve dik duran kadınlara bayılıyorum 😊peki bısey dedimi öyle bısey yok gibisinden yada affet benı filan?

WhiteSwan sana attigi mesajlari sakla hep eger aldattim pismanim sole bole derse zaten kendi agzila ispatlamis oluyon

Pembekoala_ 00.30 da konusmustuk 00.45 te çekim yapılmış karttan o kadar kısa sürede nasıl havaalanına gidiyim arkadaşımdaydı kart arabayida onun için istedim kendime istiyormuş gibi istemesem vermezdi zaten ehliyetim yok nasıl giriyim havaalanına dedi

Deleted5 cnm çok haklısın ben kadında suç yok demiyorum ama o kadın olmasa başkasına gider erkeğin karakteri önemli 🌸🙏

Deleted5 ve ben asla hemcinsime aldatılsın demem rabbim kimseye vermesin bu kadın resmen dizinde başınıza gelsin diyor herkes kalbinin ekmeğini yer 🌸