Eşimin telefonunda arkadaşına yazdığı mesajı gördüm luks bi araba istiyodu kızı havaalanından alicam diye kart ekstiresinde de havaalanı cicekcilikten 150 tl çekilmiş görünüyor resimlerini çektim ama yeterlimi kanıt için. Tabi sessiz kalıp daha fazla araştırma yapamadım direk saldırdım evden attım
Avukat olan varmı?
WhiteSwan evde karisi var mis gibi yemegi olur camasiri yikanir bir evlat bile verirsin sen git elin o.. çiçekler arabayla almalar gelde üzülme 😔😔
Kahvelidondurma eve gelirken 1 kere 5 tl ye gül almadı koyuyo insana
WhiteSwan havaalanından kayıt alabiliyp musun onu bi sor
WhiteSwan tatlım 5 dk daha durma onun yanında aldatmanın ne bahanesi olur ne affı
Mera3939 böyle o.. demende hoş değil tek kadının suçu değil sonuçta adama tek laf yok ama kadına o…pu diyorsunuz
Tinkerbell adamda suç yok demedim onu nereden çıkardınız tek taraflı değil zaten bu durum. Her türlü yaptığı şerefsizlik kabul edilir bir yani yok. Kusura bakmayında adamın evli olduğunu bile bile sırnaşan her karı benim gözümde o…pu dur NET
Kıme ne kardeşim benim düşüncemden hiç sevmiyorum bu tarz diyaloglara girmeyi benim muhattabım post sahibidir benimle münakaşaya gitmeyin bu zmana kadar kimseyle ağız dalaşına girmedım beni buna zorlamayın