Arkadaşlar bu siteyi niye bazıları babasının sitesi gibi sahipleniyor yok yeni katıldın onu soramazsın 2 saat önce katıldın bunumu soruyorsun arkadaşlar bu site hepimize yeter niye böyle yapıyorlar 🌸
Bu site hepimize yeter 🙏
Tinkerbell o tarz konuşanları pekte önemsememek lazım diye düşünüyorum sende boşver illa kendilerini belli ediyorlar zaten 🤷♀️
Tinkerbell seni kim kizdirdi bakammm
Tinkerbell aslında bazı şüpheli hesaplar oluyor troll amaçlı buralarda dolanıyorlar o yüzden insanlar sorulan soruların altında bir şey arıyor. Yoksa kimsenin babasının yeri değil tabi ki.
Tinkerbell canım bazı arkadaşlarımız öyle soru soruyorlarki şüphe çekiyorlar burdaki bayanlarda şüpeleniyor yoksa herkes özgür istediğini yazmakta
ZRaporu en sevdiğin hayvan zürafa miiii😁
Kis_masali evet severim çok tatlı geliyorlar bana 😍 fotolarına pinterestten bakarken bayıldım 😍 adı lazım değil biri gelir der şimdi “senin pp’ni pinterestte buldum insanları kandırma sen zürafa değilsin kendine gel” diye 🤣
ZRaporu o adi lazim olmayan baaağyan gozukmuyo ne zamandir. Arada bi geliyo ortaligi karistiriyo gidiyo. Sıkışınca da Türk değilim müslüman degilim diyo ahsbzbzhd.
Kis_masali aynn valla şimdi yine gelir keşke ondan bahsetmeseydin 😂😂😂
kedicikkk gelsin knk. Ne zamandır ekşin yok. 😂😂😂gene bi ekşin yaratir😁
Kis_masali ayy sus sus cevap hakkı doğmasın şimdi damlar falan 😅
ZRaporu gelemez heralde🤪🤣🤣
Kis_masali arkadaş beni özelden rahatsız etmekle meşgul malesef günlük olarak 🤣
deleted77 hadii yaaa. Ne diyo Derdi neymis😂😂😂
deleted77 noluyor kim bu kadın merak ettim herkese saldırıyormuş
- Düzenlendi
Kis_masali gerçekten çok saçma şeyler hala daha sen çok çirkin şişman bir kadınsın yazıyor ama üslubu iğrenç bir şekilde görsen böyle iğrenç 🙄 aklı selim birisi kesinlikle değil ruh sağlığı özgüveni bitik bayağı 🙅♀️ Artık beni tanıyan biri olduğunu düşünmeye başladım
deleted77 ahahah birak ya. Muhattap olmaya degmez. He de gec. Ya da bas engeli