saripapatya bunu yapıcammmm😅
Var mı şöyle okkalı bi şaka önerisi...
kopuklukahve kocan işsiz galiba her duşa girdiğinde onu hazırlamaya insan üşenir her gün duş alıyorum kocam yapsa bıkar bi süre duş alma sürenizi kısaltın yada kapıyı kitleyin bunun çözümü bu kadar basit aslındq
kopuklukahve ya iyi yine gülüyosunuz. Ben nefret ederim bu tür laubaliliklerden😒 tam benim kocamın yapacağı türden bi şaka ama benim huyumu bildiği için yapamaz. Ayrıca siz de ona yaparsanız sürekli yapması için ve daha fazlasını yapması için kapı aralamış olursunuz. Ben olsam kilitleyip girerdim duşa. Gıcık olurdum
- Düzenlendi
kopuklukahve ay 1 kere yapılır 2 kere yapılır her duşa girdiğinde yapmak ne 🙄🙄🙄 lütfen kapını kilitle ya cok yılık bi ilişki
KirmiziOjeli haber edersin hahah
Olivetti yılık ilişki derken? Sizden şaka fikri istedim ilişkimi yorumlamanızı değil🙂
kopuklukahve şampuanının içine tüy dökücü krem koyun
zigoflavya O biraz ağır olmadımı😄
Panda ve soluğu adliyede alırız…
O sizi buzlu suyla donduruyorsa sizde onu kaynar suyla haşlayın🤣🤣
Heaven1708 katilllll🤣🤣🤣
Heaven1708 Bu nasıl bir intikamdır Aman Allahım😱😄
Panda dinsizin hakkından imansız gelir misali 🤣🤣🤣🙈🙈🙈 ayy kendimden korktum şuan🤣🤣
Evde uzanıp masum masum tv bakarken elde ısıtılan ağdayı kafasına yapıştırıverin. Uğraşsın dursun 😂
kopuklukahve sprey krema al koy bi plastik tabağa saklan bi yere tam böyle kapıdan girerken çat yapıştır suratına xd sende o yıkanırken buzlu su at 😁 kapını kilitleyemiyormusun
Yahmir oo süper fikir🤣 ya bizim banyonun kapısı kitlense bile dışardan elle çevrilince açılıyor pandemiden dolayıda kimseyi çağırıp yaptıramadık🤣
kopuklukahve krema işini dene 😁