Rouge 😂😂super bi cevap👏👏
Fıkra zamanı🤪🤪🤪
ebruli bi çiftin 6 çocukları varmış bunlar çocuklardan bi türlü fırsat bulamıyorlarmış bunlarda bi fikir bulmuşlar ailecek yemek yerken bi bahaneyle masadan kalkacaklar neyse kadın sofradan mahsustan üstüne yoğurt dökmüş kalkmış adamda demiş bende temizlemene yardım edeyim neyse bunlar odada iş pişiriyolar çocuklar bir bağırıyor iki bağırıyor yoklar en son en büyükleri gitmiş bakmaya koşa koşa gelip kardeşlerine Sakın üstünüze yoğurt dökmeyin babam üstüne yoğurt dökeni *ikiyor demiş 🤣🤣 (pek tasvip etmediğim ama hayal ürünü olduğunu düşündüğüm bişey)
ZRaporu ahahhahaha 🤣🤣
Rouge bunu biliyodum arada eşimle şakalaşırız makine boşsa şu kirlileri bi atalım der salak şey 😜😜
Fıkralar forumun hakkını vermiş🤣🤣🤣hepsi bel altı🤣🤣🤣
Lady sorry baby üşendim linki açmaya🥰🥰seninki hariç o za
Deleted5 kız ben seni etiketledim başkası çıkmış gidip onu o posttan nasıl bulup etiketlemişsem bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Günun birinde cocugun biri tuallette annesinin a*ini gormuş anne o ne demiş priz oglum demiş sonra babasininkini görmuş fiş oglum fiş demiş aplası duştayken girmiş göŕmuş apla onlar ne demis ampul aplam demis bi vakitten sonra ışıklar gitmiş eee şimdi babamın fisini annemin prizine sokarsak aplamın ampulleri yanar mı demiş🤣🤣🤣