Olivetti hiiiiii way arkadaş adamlara ne yapsan yaranamazsın adlı fıkra
Fıkra zamanı🤪🤪🤪
ZRaporu ahahahha evet bu çok iyiydi
Mesleği camcı olan bir adam varmış ve hep küfürlü konuşuyormuş. Bir gün bir eve cam takmak için gitmiş. Zile basmış.
Kadın : kim o?
Adam: Camcı amk..
Kadın şaşırmış ama bişey dememiş açmış kapıyı. Adam gelmiş.
Kadın: buyrun..
Adam: ne tarafta amk?
Kadın yine şaşırmış ama tepki verememiş yönlendirmiş. Şu tarafta..
Neyse adam çalışmaya başlamış kadından bir bardak su istemiş kadın da mutfağa gitmiş su doldurmuş sonra zil çalmış.
Kadın: kim o?
Adam: Camcı amk..
Kadın: İçeride çalışan bir camcı var?
Adam: Abla benim o. Düştüm amk..
Tecrubekonusuyor 4 ay sonra espirime hala gülünmesi beni mutlu etti 😁
ZRaporu ben canım sıkıldıkça açıp açıp tek tek postları okuyorum baya geri gitmişim 😂
Tecrubekonusuyor helal olsun valla ben üşenirim 🤩
ebruli
Günün birinde Temel ve bir Alman bir stadyuma çagrilmislar.Stadyumun santra noktasinda da bir kürsü varmis.Kürsüdeki adam ilk önce Almani çagirmis ve penisi tanimlamasini söylemis.
Alman:
“O bir centilmendir” demis Stadda bagirmalar çagirmalar Stad alkistan inliyor. Sira Temele gelmis.Demis ki: O bir kallestir
Stadda tik yok. Neyse Almana sormuslar
Penis neden centilmendir?
Çünkü hanimlari görünce ayaga kalkar. demis.Stadda tezahüratlar falan Stad yine inliyor.Temel’e gelince de demis ki
Penis kallestir çünkü bazen arkadan vurur
Afra2020 anlamadım vede gülmedim 👀
- Düzenlendi
ebruli Doksanlı yaşlara yaklaşmış iki yaşlı kadın sohbet ediyorlarmış.
- “Benim bey bu sıralarda kötü bir alışkanlık edindi. Tırnaklarını yemeye başladı. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Sinirlerimi bozuyor.”
Diğer kadın ise cevaben:
“Haklısın benimki de bir ara başladı ama uyguladığım tedbirlerle tırnak yemesini engelledim.” der.
“Çok iyi! Ne yaptıysan bana da öğret lütfen.”
“Çok basit dişlerini sakladım.”
Zelis 😅😅😅😅
Elisam2022 vallahi bende böyle bi post açacaktım sösnsnösös ama güzel fıkralar yazmışlar haa çoğunu okudum
- Düzenlendi
Elisam2022 günlerden bir gün temelle dursun geneleve gitmiş. Anlaştıkları kadın bunları baştan uyarmış kondom takın da çocuk olmasın diye. Bunlar da tamam demiş. Aradan aylar geçmiş yaz gelmiş, temelle dursun cehennem gibi sıcakta tarlada çalışıyormuş. Temel dayanamamış, dursun’a dönmüş ula dursun ben bu kondomu çıkariyrum artuk piştum da, çocuk olursa olsun demiş 😂😂
Rouge hahahah
Ay bu post çok hoşuma gitti hemen damladım 😂
İki rahibe varmış biri matematikçi biri mantıklı… Bunlar bir akşam karanlıkta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantıklıya dönerek ; “Yaklaşık 20 dakikadır bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklaşıyor şu anda aradaki mesafe 50 metre” der. Bunun üzerine mantıklı rahibe bunun tek mantıklı açıklaması olabileceğini ve adamın kendilerine tecavüz edeceğini ve daha hızlı yürümeleri gerektiğini belirtir. Rahibeler daha hızlı yürümeye başlarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe: "Adam da hızlandı ve aradaki mesafeyi kapatıyor, şu anda 30 metre arkamızda… “O zaman mantık olarak koşmamız gerekir.” Rahibeler koşmaya başlar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe “O da koşuyor ve arayı kapatıyor şu anda mesafe 10 metre…” “O zaman mantık olarak bizi yakalayacak birimiz sağa diğerimiz sola saparak kiliseye ulaşmaya çalışalım en az birimiz kurtulur.” …Ve matematikçi sağa doğru koşmaya mantıklı sola doğru koşmaya başlar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulaşır ve telaş içinde beklemeye başlar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantıklı rahibe gelir. Matematikçi sorar ; “Ne oldu ne yaptın ?” "Adam beni takip etti artık mesafe üç-beş adıma kadar azalmıştı, mantık olarak daha fazla koşmanın anlamı yoktu… “Eeee…” “Mantık olarak ben durdum adamda durdu.” “Sonra…” “Mantık olarak ben eteğimi kaldırdım oda pantolonunu indirdi.” “Peki daha sonra….” "Daha sonra ne olacak eteğini kaldırmış bir rahibe pantolonunu indirmiş bir adamdan DAHA HIZLI KOŞAR..
Bi tane daha 😂
Bir gün adamın biri tele kızın birisi ile beş yüz dolara anlaşırlar. Ve geceyi beraber geçirirler. Ancak sabah olup sıra parayı ödemeye gelince, adam cebinde yeteri kadar para olmadığını anlar. Tele kıza parası olmadığını, işyerine vardıktan sonra parayı zarfla göndereceğini söyler. Kız da kabul eder. Adam zarfın üzerine daire kirası yazacağını söyler. Adam işyerine vardıktan sonra parayı hazırlarken aslında gecenin o kadar da iyi geçmediğini, beklediği kadarda eğlenmediğini düşünür. Ve kadına beşyüz dolar yerine ikiyüzelli dolar göndermeye karar verir. Zarfın üzerine daire kirası olduğunu belirttikten sonra içine de şöyle bir not iliştirir.
-Hanımefendi size beşyüz yerine ikiyüzelli dolar yolluyorum. Çünkü ben; Dairenizin daha önce hiç kullanılmamış oldugunu düşünmüştüm, ve dairenizin daha küçük olduğunu sanıyordum… Ayrıca dairenizin ısıtma sistemini de hiç beğenmedim. Daha sıcak olmasını bekliyordum" der. Ve zarfı kurye ile yollar. Kadın zarfı açtığında paranın eksik olduğunu ve yanına bir not iliştirilmiş olduğunu görür. Notu okuduğunda hemen cevap olarak şunu yazar.
-Beyefendi böylesi güzel bir dairenin daha önce kullanılmamış olabileceğini nasil düşünürsünüz,
-Aslında daire hiç de büyük değil. Sizin dairenin içini dolduracak kadar eşyanız olmadığı için size büyük gözükmüş olabilir. Ayrıca ısıtma sistemi de iyidir ancak siz ateşlemeyi beceremediyseniz ben ne yapabilirim.
Kadın bir gün adama sorar. Ben ölürsem ne zaman evlenirsin? Adam da toprağın kuruyunca der. Kadın ölür, aradan 2 sene geçer. Adam mezara her gittiğinde toprağı ıslak görür, üzgün olarak eve döner. Bir gün yine mezara giderken yolda kayincosunu görür. Hayirdir nerden böyle diye sorar. O da ablamın toprağını suladım, ölmeden önce vasiyet etmişti toprağım kuru kalmasın diye der. Kadınlar ölünce bile müdahale edebiliyorlar her şeye 😀😀
bogurtlenliturta hahah bu çok iyiydi