Fıkra zamanı🤪🤪🤪
Lady sorry baby üşendim linki açmaya🥰🥰seninki hariç o za
Deleted5 kız ben seni etiketledim başkası çıkmış gidip onu o posttan nasıl bulup etiketlemişsem bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Günun birinde cocugun biri tuallette annesinin a*ini gormuş anne o ne demiş priz oglum demiş sonra babasininkini görmuş fiş oglum fiş demiş aplası duştayken girmiş göŕmuş apla onlar ne demis ampul aplam demis bi vakitten sonra ışıklar gitmiş eee şimdi babamın fisini annemin prizine sokarsak aplamın ampulleri yanar mı demiş🤣🤣🤣
- Düzenlendi
Yeni evli çift otel odasında fantezi yapacaklarmış, demişlerki birimiz kapıdan koşalım birimiz pencereden ortada buluşalım.
Sonra adam pencereye doğru, kadın kapıya doğru koşmaya başlamış. Sonra aman allah çığlık kıyamet adam aşağı düşmüş bağlıyor. Yardım edin yardım edin diye otel görevlisi gelmiş noldu demiş. Adam demiş düştüm çıplakım herkes görecek kıyafet getir. Görevli durur mu vermiş cevabı. Merak etmeyin diye efendim kimse görmez yukarda bi kadının *mına kapı kolu girmiş herkes onun başında 😅
ebruli bir çift sürekli ilişkiye giriyormuş adam demiş ki bi böyle olmayacak biz her ilişkiye girdiğimizde bi kutuya para atalım para biriktiririz demiş kadında tamam demiş adam her seferinde kutuya para atıyormuş biraz zaman geçince adam yorgun gelip uyumaya başlamış kadın bi bakmış kutuya para az ben demiş bu kutuyu doldururum sokaktan her gelen geceni almış eve kutu ağzına kadar dolmuş adam da bi gün gelmiş yine ilişkiye girmişler kutuya para atacak para girmiyor demiş hanım bu kutu ne ara doldu kadın da cvp vermiş elin adamları senin gibi değil millet bonkör demiş 😂😂😂
Rouge hahhahahaahhahaha😂😂😂😂😂