Kızım dun 2 aylik oldu arada cıkıp gecen sivilceleri vardi 2 gundur butun yuzu kabardı doktora gotudum gun icinde nemlendiricisini bebek yagını sur bikac kere dedi ama internetten arastirma yaptimtu yazilada kesinlikle nemlendirici krem bebe yagi surmeyin yaziyor aklim cok karisti yarimci olabilecek biri varmi
Bebek sivilcesi
WhiteSwan benim bebikte 2 ay 10 günlük. Ondada doğumdan beri pütür pütür oluyordu hem vücudunda hem yüzünde. Sebamed baby sabun çok iyi geldi. Her banyodan sonrada yüzü saçları dahil komple bebe yağı ile yağlıyorum❤️ Eğer o gün yıkanmadıysada komple soyup yağlıyorum yine
kopuklukahve bende sebmed kullaniyorum herseynibitek vücut losynu mustela ama 2 gundur cok kotu oldu
WhiteSwan kızım 8 yaşında 2 aylıktan beri dermatit ile uğraşıyoruz yağlamadığım zaman sürekli kaşınıyor hala. Bebeğin cildinde sivilcelerin yanı sıra döküntü ve kuruluk oluyorsa mutlka nemli kalmasına özen göstercanım😊 sana tavsiyem mustelanın yağını kullan. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini🥰
WhiteSwan losyon değil direk yağ kullanmalısınız
Hanmefendi saol canim bende yagini alip bi deniyim
kopuklukahve tesekkur ederim 😇
WhiteSwan kesinlikle yağ falan sürme mustela rolon balsam ve baby temizleyici ile silmen ve günlük duş yeterli 🤗
WhiteSwan oncelkk hic yasamadim gecmis olsun ama okuyunca aklima ilk acaba alerjimi dedi arada cikiyorsa cok cogalma falan gbi 2 aylik daha senden sutten bile gecebilir ve ona alerji yapar bilmiyorum aklima geldi bununda bir arastirmasini yapabilirsin.