WhiteSwan benim bebikte 2 ay 10 günlük. Ondada doğumdan beri pütür pütür oluyordu hem vücudunda hem yüzünde. Sebamed baby sabun çok iyi geldi. Her banyodan sonrada yüzü saçları dahil komple bebe yağı ile yağlıyorum❤️ Eğer o gün yıkanmadıysada komple soyup yağlıyorum yine
Bebek sivilcesi
kopuklukahve bende sebmed kullaniyorum herseynibitek vücut losynu mustela ama 2 gundur cok kotu oldu
WhiteSwan kızım 8 yaşında 2 aylıktan beri dermatit ile uğraşıyoruz yağlamadığım zaman sürekli kaşınıyor hala. Bebeğin cildinde sivilcelerin yanı sıra döküntü ve kuruluk oluyorsa mutlka nemli kalmasına özen göstercanım😊 sana tavsiyem mustelanın yağını kullan. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini🥰
WhiteSwan losyon değil direk yağ kullanmalısınız
Hanmefendi saol canim bende yagini alip bi deniyim
kopuklukahve tesekkur ederim 😇
WhiteSwan kesinlikle yağ falan sürme mustela rolon balsam ve baby temizleyici ile silmen ve günlük duş yeterli 🤗
WhiteSwan oncelkk hic yasamadim gecmis olsun ama okuyunca aklima ilk acaba alerjimi dedi arada cikiyorsa cok cogalma falan gbi 2 aylik daha senden sutten bile gecebilir ve ona alerji yapar bilmiyorum aklima geldi bununda bir arastirmasini yapabilirsin.