• Sağlık
  • Sizce En İyi Ped Markası Hangisi?

orkid essential protection en iyisi

sinem kotex evet çok iyi ama şekli çok bozuluyor. ben şu molped'in yeni çıkardığını çok sevdim öneririm. bir de sleepy var o da çok rahat.

Bence de sleepy çok rahat tabi ben şimdi yurt dışında olduğum için bulamıyorum 😏

8 gün sonra

sinem Merhaba aynı sorun bende de var ve pahallısından ucuzuna kadar hepsini denemiştim bir tek kotex bana iyi geldi. Şimdi yurt dışında yaşamaya başladım ve kotex bulma imkanım yok malesef always kullanıyorum.Türkiye ye geldiğimde kotex dolduruyorum bavuluma ☺️

4 gün sonra
21 gün sonra

Kesinlikle kotex. Ondan sonra molped. Orkid scarlet falan berbat ya . Kotex cok rahat

sinem bence molped hem de yazılı falan ya benim hoşuma gidiyor😊

Bediz bende kotex ten başkası pişik yapıyo saat başı değiştirmem rağmen 😄

9 gün sonra

sinem bence bi kotexi dene canim, cogu pedi denedim ama yuzeyi en az tahriş eden oydu

Sleepy ye başladım gayet iyi 👍🏼

sinem tabiki de kotex orkidden kaşıntılardan sıkıntılardan sonra fazlaca iyi

10 gün sonra
    13 gün sonra

Kizlar benim beyaz akintim var ve bu hic bitmiyo adetim bitikten hemen sonra basliyo normal midir acaba sizde de varmi

Paslai vardi 1 ay oncesine kadar hata sariya basladi donmeye 1 hafta daha bekledim heralde usutum falan dedim baktim ki gecmiyo doktora gitim enfeksiyon oldugunu soyledi ilac falan yazdi 3 5 gun kulandim şukur hemen kesti uzun surerse doktora gorun canim uşutme de olabilir