• Sağlık
  • Sizce En İyi Ped Markası Hangisi?

Kizlar vajina icin ozel şampuanlar daha hamile olmayan kadinlar kulanmasin diyolar doğru mu sizce

13 gün sonra

sinem Ben orkid kullanıyordum ve her regl döneminde pişik oluyordum,ama değiştirdim kotex kullanmaya başladım. Çok memnunum yumuşak,geniş,emici ve sanki ped kullandığını bile hatırlamıyorsun. Henüz hiç sızıntı yaptığına da denk gelmedim.

7 gün sonra
12 gün sonra

sinem Orkidi ben de kullanıyordum ama evet öyle ya , pişik yapıyor gibi , Kotex bence çok iyi , yabancı markalardan ise Facelle var Rossman'larda bulabilirsiniz o da çok hafif hiç alerjik etkisi yok .

5 gün sonra

Sleepy kesinlikle.. eski tasarımı beni pek tatmin etmemişti. Geçtiğimiz günlerde (yenilenmiş sanırım) tekrar aldım. Uzun ve normal olanından. Gerçekten çok memnun kaldım. Sızdırmıyor, incecik, koku yapmıyor, en önemlisi de kaşıntı tahriş yapmıyor(benim en büyük sıkıntım buydu zira)

sinem ben orkidi güvenilir bulmuyorum bimdeki pedleri kullanıyorum ve sık değişiyorum sorun olmuyor 🤷‍♀️

9 gün sonra
4 gün sonra

Bence sleepy veya molped
Çok yumuşaklar

sinem bilemeycem canım belkide alerjin var pedlerle ilgili hiç sorunum yok ama tabiki kaliteli ped kullanmak iyidir seni korur

21 gün sonra
15 gün sonra
21 gün sonra

sinem sleepy’nin pedi çok güzel tavsiye ederim yumuşacık hiç alerji filan yapmıyor