• Sağlık
  • Sizce En İyi Ped Markası Hangisi?

Kesinlikle molped ✌️👌

5 gün sonra

Ben bu aralar yıkanabilir kadın pedi sipariş ettim pamucco dan %100 ham pamuk tan üretiyolar ürünlerini gimdes sertirifikası var. Şuan 5 normal 3 yoğun olmak üzere kendime deneme oaketi yaptım. Yıkaması kolay leke kalmıyor. Ciddi ciddi sızdırmıyor. Bu arada ben ebeyim ve bir ebe olarak bu pedleri ciddi anlamda öneriyorum. Kimyasal içerikli ve doğaya zararı olan kullan at pedlerdense yıka yıka kullan doğa dostu kimyasal içermeyen bu pedleri tavsiye ediyorum.

bir ay sonra

sinem bilindik markalar degilde boyle ucuz markalar daha iyi ben oyle gordum scarllett kullandim cok iyi orkidden bile iyi suanda la belle kullaniyorum gece olani memnunum

Mehnesefe ya bella en kotusu neden biliyomusun cunki ici pamuk ve takdigin zaman buzuluyo eziliyo ama molpedi takdiqinda parca qibi v olduqundan duz kaliyo

8 gün sonra
    11 gün sonra

Kotex gerçekten pamuklu 👍🏽

14 gün sonra

benim reglim başlamadan önce ince olanlardan kullanıyorum discreet markanın ismi. Reglim başladığında kotex in active olanını kullanıyorum.Çok rahat ve hiç bir şey hiss etmiyorsunuz.Geceleri aşırı güvendiğim için always ultra night kullanıyorum.Reglim azaldığında kotex ultra soft ve ya young kullanıyorum. Hepsi çok güzel♥️

14 gün sonra

sinem sleepy gayet iyi kotex bozdu artık bence

17 gün sonra
    6 gün sonra
    4 gün sonra

sinem ben seelpy kullanıyorum harika bendede kaşintı çok oluyordu geçti

7 gün sonra
    7 gün sonra

sinem ben herzaman always kullaniyom cok rahat orkid bende sevmem

sinem Merhaba! Orkid markasi sormussun ama ben gecen ay menstrual cup kullanmaya basladim ve inanilmaz memnun kaldim. Hem cok temiz hem de ozgurluk. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kotex♥️ diğer ped markaları alerji yapıyor bende kotex hem konforlu gemde güvenli