Denise Hamile kalma olasılığın çok yüksek, maddi manevi durumunuz yoksa ve psikolojik olarak hazır değilseniz ikinci çocuk için ne yapıp edin ertesi günü hap alın derim. Birinden borç isteyebilirsiniz basit bir konu değil
saripapatya Delihatunnn emzirme bir koruma şekli degildir. ‼️‼️‼️‼️ allaha kalmiş birsey bu saaten sonra yapabilcegin birseybyoknertesi hap haricinden. Benim arkadaşim 40i ciktikdan sonra öyle hamile kaldi
Nietzsche deleted77 canım çok haklısın. Ben daha hiçbir korunma yöntemini kullanmadım sürekli geri çekilme. Eşiniz doğru uygularsa başarı oranı çok yüksek
saripapatya deleted77 kiz cok merak ettim annen mi acaba senin kendi dogumunu yapti acaba 🤔 sahsen benim annem kadin dr olsa bende onu isterdim 😂
deleted77 saripapatya annem şu an emekli canım, benim tüp bebek birde üçüz doğumdu çok erken oldu fazla risk vardı doğumuma 5 doktor girdi tabiki biri annemdi 🙈
ZRaporu deleted_4033 canım riskli bir durum bence yani. Ben eşimle bekarken 4 sene geri çekilmeyle korundum fakat bazen ilişkinin ateşinden içime boşal dediğim oluyordu 😬😁 sonra fellik fellik ertesi gün hapı arıyorduk 😅 o yüzden bana göre bir yöntem değil 😂
Panda deleted77 Benim eşimde dikkat eder içeri boşalmaz normal doğum olmağıma rağmen doktor 2yıl çocuk olmasın dedi çünkü çok kötü geçdi doğumum sanki aşağıdan ameliyyat oldum🤦Allah bir daha göstermesin kötü şeyleri düşmanıma bile arzulamam o derece yani😑
deleted77 Panda çok geçmiş olsun canım bir arkadaşımında çok kötü geçti birdaha doğurmam diyo ama zman geçtikçe unutulur ☺️
deleted_4033 ZRaporu öyle ama spiral annem ve ablam taktırdı ikisinin vücudu da kabul etmedi aşırı kanamayla hastaneye kaldırdılar 😏 prezervatif desen ilişkide o hissi asla sevmiyorum hiç zevki olmuyor 😁 zaten eşim üç dört aya bir geliyor şuan sürekli birlikte değiliz bu yüzden hap ta kullanmıyorum 🤪 son çare geri çekilme kalıyor . Eşime de güveniyorum bu konu da kendini tutabiliyor .
Dolunayy deleted77 Bende öyle söylüyorum 2 yıl olcak unutamıyorum ve hala bir daha düşünmüyorum diyorum😅
Panda deleted77 Tesekkur canim unutulmuyorya insallah ikinci hamileligimde alerjim olmazda sezeryan olurum🙏Cunki alerjim olduguna gore kani durduramiyorlardi o zaman sezeryan olsaydim hic durduramicaklardi iyi ki oglum gece hissetdi gelmek istedi😊
saripapatya deleted77 ayyy ne güzel ücüz bebegin var yani 🙈 benimde ikiz bebek hep hayalim olmuştur 😂
Ormanperisi Cnm benim bi arkadas esrtesi gun hapi almasina ragmen hamile kaldi yani kismeti varsa ne yaparsan yap olur keske en basta tedbir alsaydiniz bebegin cok kucukmus hayirlisi olsun hakkinda
Delihatunnn Ormanperisi ya bebegim normalde esim geri cekilmeyle korunuyodu ben ustteydim afedersin tam bosalma anindayim cekil diyo belki yine cekile bilirdim ama tam o an yarim kalamazdim kalsam da esim tamamlamazdi cunku uykusundan uyanip yapsmisti tekrar uyumaya devam ederdi bende esseklik ettim 🙈
ZRaporu deleted_4033 spiral bazı vücutlara yaramıyor maalesef evet. Bende senin gibi düşünüyorum prezervatif his vermiyor doğum kontrol hapını da bende unutkanlık olduğu için kullanmak istemiyorum. Geri çekilme de zevk suyundan hamile kalanı bile duyduktan sonra ikinci doğumumda hemen tekrar spiral taktırdım. Şu an benim için en iyi doğum kontrol yöntemi. Zaten %100 hiç biri korumuyor 🤩
Aybukeninanasi ZRaporu valla erkek işini biliyorsa hiç sıkıntı olmaz. Yok kaçtı yok anlayamadım filan boş 6 yıldır biz de geri çekilme ile korunuyoruz 1 kere bile kaçtı galiba şüphesi yaşamadık erkek kndini biliyorsa Allah istemedikten sonra hic birsey olmaz. Lafım size değil yanlış anlamayın 🙏🏻
ZRaporu Aybukeninanasi canım ben erkeğin insiyatifine bırakamam kendimi ha boşaldı ha boşalacak o korkuyla yaşayamam o yüzden kendi korunmamı sağlıyorum. Tamamen tercih meselesi.
Rouge Delihatunnn maddiyat gerektirmeyen baska bisey aklıma gelmiyor ama sanırım artık hap veya baska korunma yontemlerine para harcamak durumundasınız yoksa bebek daha masraflı gelicektir bunun manevi,psikolojik yönü de ayrı..