Mehaba kizceler malum bahar geldi evlerimizde mis gibi bahar esintisi bas donduren temizlik istiyoruz peki nerelerde neler kullaniyorsunuz camlarda mutfak dolaplarinda orda burda surda vs. anlayacaginiz heryerde
Fikir olsundu birbirimize 😉😉🦋💐🌻🌼🌸🌲🌳🌺🍁🍀☘🌿🌾🌴🌵🍃🌼🌹🌹🌹⚘⚘🌷🌷🐞🦋🦋
Bahar temizligi ⁉️
- Düzenlendi
ebruli herşeyi yıkamaya veriyorum koltukları yıkatıyorum bizim camlar komple duvar olduğundan iç dış silmeye geliyorlar bahar temizliği içinde şirketle anlaştım yasaklardan sonra tatile çıkınca hallolucak boya ve tadilat mobilya değişim işleri var çok yoğun çok 🙄
Genel anlamda temizlik malzemesi olarak hoş kokan ve doğal organik içerikleri tercih ederim her yerin ürünü ayrıdır evime çok özenirim dikkat ederim içimde bir temizlik hastası var 😍
ebruli yazın kullanma sinek çeker çamaşır makinesi tabletide bembeyaz yapiyorr
ebruli camları bulaşık makinesi parlatıcısi ile siliyorum cok güzel oluyor. Mustafa dolapları ahşap temizleyici ile yağ sökücü karıştırıp siliyorum. Ben yaptım temizliği insan çook rahatlıyor. Gereksiz kullanmadığımız şeyleri de verdim evi biraz boşalttım. Yerleri zaten domestosla siliyorum hep
ketenprenses teseekkur ederm canm mantikli
ebruli mutfak demek istemiş arkadaş ama klavye düzeltmiş 🙈
ebruli ben aşırı temizlik düzen takıntım var böyle huzurlu hissediyorum 😊
deleted77 canim abartisiz gunde 3 kez supurge tutar 5 kez toz alir elimizi yikarken basimizda bekler esim eger yere bi damla su damladjmi elimizden aboo seyret ozamn dirdiri hic cekilmez elnde toz beziyle dolasir evi temizler assa iner arabayi temizler geri evde temizlik yapar hergun araba yikar temizler hergun evde yapacak biseyler bulur yapamafiklari seyleri ben yaparm onun disinda her isi o yapar oda cook bunaltarak yapar