Mehaba kizceler malum bahar geldi evlerimizde mis gibi bahar esintisi bas donduren temizlik istiyoruz peki nerelerde neler kullaniyorsunuz camlarda mutfak dolaplarinda orda burda surda vs. anlayacaginiz heryerde
Fikir olsundu birbirimize 😉😉🦋💐🌻🌼🌸🌲🌳🌺🍁🍀☘🌿🌾🌴🌵🍃🌼🌹🌹🌹⚘⚘🌷🌷🐞🦋🦋

ebruli deme demeee ya☹️evet annem de basımı döndürecek bu bahar temizligi şeysiyle🤦🏻‍♀️yapınca yazarım.. ama şöyle söyliyim insanın aklına gelmicek,görülmicek incik cincik heryeerrr böyle hayatım da görmediğim tekniklerle aksama kadar yaparız yine cok sasırıcagım seyler olucaktır 😭😭

Rouge evet canm cok farkli seyler duydum inan cok degisik seyker mesela perdeler yikanirken seker beyazlatirmis ama denemedim daha neler duycaz bakalm

ebruli oooo aynen neler neler annem bu uygulamayı kullansaydı yazardı daha cok şaşırırdık temizlik bitmez

ZRaporu ben cok fazla yapmam temizlik hamile kaldigimdan beri suan 3 aylik bebegim butun evin islerini esim yapar viledadan lavobolara balkondan mutfaga iste erkek ne kadar guvenirsin simdide bebegimiz durmuyor birlikte yapcaz baklm aceba hali yikamalar kapalimidr

Rouge evett eskuden babannem tabaklari kumla surerdi paslanmaz tabaklari piril piril olurdu nelr neler hicte bitmiyo malesef

ebruli herşeyi yıkamaya veriyorum koltukları yıkatıyorum bizim camlar komple duvar olduğundan iç dış silmeye geliyorlar bahar temizliği içinde şirketle anlaştım yasaklardan sonra tatile çıkınca hallolucak boya ve tadilat mobilya değişim işleri var çok yoğun çok 🙄
            Genel anlamda temizlik malzemesi olarak hoş kokan ve doğal organik içerikleri tercih ederim her yerin ürünü ayrıdır evime çok özenirim dikkat ederim içimde bir temizlik hastası var 😍

ebruli temizliğimde amway ve farmasi ürünlerini kullanıyorum çok memnunum daha çok online alışveriş yaparım 😌🤰 olduğum için büyük temizliğimi görümcem yapıcak 🙈

ebruli camları bulaşık makinesi parlatıcısi ile siliyorum cok güzel oluyor. Mustafa dolapları ahşap temizleyici ile yağ sökücü karıştırıp siliyorum. Ben yaptım temizliği insan çook rahatlıyor. Gereksiz kullanmadığımız şeyleri de verdim evi biraz boşalttım. Yerleri zaten domestosla siliyorum hep

deleted77 canim valla asirisindan nefret ederm yaa esimden cok sikayetciyim sureklj temizlik halinde bunaltiyo bazen beni

ebruli ben aşırı temizlik düzen takıntım var böyle huzurlu hissediyorum 😊

ebruli halı yıkama açık ben sordum halıları vereceğim diye

ebruli hahahah ay Allahim ya şu otomatik düzeltme beni benden aldı 😂🤦‍♀️ mutfak dolabı olcak hahahhaa

deleted77 canim abartisiz gunde 3 kez supurge tutar 5 kez toz alir elimizi yikarken basimizda bekler esim eger yere bi damla su damladjmi elimizden aboo seyret ozamn dirdiri hic cekilmez elnde toz beziyle dolasir evi temizler assa iner arabayi temizler geri evde temizlik yapar hergun araba yikar temizler hergun evde yapacak biseyler bulur yapamafiklari seyleri ben yaparm onun disinda her isi o yapar oda cook bunaltarak yapar